lauantai 31. heinäkuuta 2010

Reseptirosvo täällä terve

Cocon blogissa olin tässä jokunen aika sitten herkullisen kuuloinen ruokavinkki. Eilen illalla koklasin ohjetta, ja tälläisen murkinan sain aikaiseksi. Hyvää tuli!



Cocon ohjeiden mukaisesti tarvitset:

*tuorepastaa
*lohta
*kirsikkatomaatteja
* parmesaanjuustolastuja
*pinjansiemeniä (itse käytin salaattisiemen sekoitusta)
*tuoretta basilikaa


Kannattaa muutenkin kurkata Coco sweetdreams blogiin, jos et ole siihen vielä ennättänyt tutustua! Kivoja aiheita ja ihania kuvia!


300710

Tässäpä surkeista surkeimpaa asukuvaa eiliseltä. Jep, ja en myönnä että reidet on oikeasti ihan noin valkeat kuin kuva antaa ymmärtää... Vaikka aika vaaleat ovatkin.

Here is some lousy pics of my yesterday's outfit.  I don't admit that my thighs are as white as the pics show...




                                                                      T-paita Ellos
                                                                                             Shortsit ja vyö H&M
                                                                                                   

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Charming blog indeed

Löysin kerrassaan ihastuttavan blogin nimeltä Mila's daydreams. Alla olevat kuvat on kopioitu kyseisestä blogista. Ehdottomasti kurkkaamisen arvoinen! Mutta varoitus, blogi voi nostaa vauvakuumetta ;)


Have a nice weekend!

torstai 29. heinäkuuta 2010

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Lace and lace print

Tähän väliin taas tylsähköä työasua.  Tykkään kovasti kuvassa näkyvästä pitsi kaulakorusta, mutta jostain syystä se on kuitenkin jäynyt lähes kokonaan käyttämättä.  Itseasiassa kuvanoton jälkeen vaihdoin koruun hopeiseen sydänkoruun, kun koru tuntui jotenkin liian hienolta/näyttävältä tämän hetkiseen työhöni.
 Kaapin perukoilta löysin  kuvassa näkyvän harmaan tunikan. Hiukset vetäisin pannalla kosteasta ilmasta johtuen taakse ja  eikun fillarilla töihin. Kuvat otettu aamulla joskus seiskan maissa... Hitsi mua ärsyttää tämä luonnontaipuisa hiuspehkoni, joka ei tällä kelillä sitten millään kestä suorassa.

How much is the fish?

Eilen illalla käytiin miehen kanssa ravintolassa syömässä. Aikaa valmistautumiseen oli minimaalisesti. Lähdin liikenteeseen Riikasta ostetussa tunikassa. Syön usein ravintolassa käydessä jonkun kala-annoksen. Tykkään kovasti kalasta, mutta sitä tulee tosi harvoin laitettua kotona. Tilaamani annos oli maittava, mutta punainen tomaattikastike oli kyllä joteensakin teollisen makuinen.

Yesterday we went with my husband to restaurant. I was wearing tunic which i bought from Riga. I eat some fish. Portion was good, but i think that tomato sauce tasted industrial.





maanantai 26. heinäkuuta 2010

Uusi lelu

Minulla ei pitäisi sitten koskaan olla tylsiä päiviä, eteenkään sunnuntai sellaisia. Arvaatteko miksi?! Ne päivät käyvät yleensä minulle kalliiksi! Yleensä sorrun netistä vaatteiden tilaamiseen, mutta eilempä vedin pohjat. Kävelin City-markettiin ja ostin Nintendo Wiihin tasapainolaudan ja Fit Plus pelin. No, myönnetään, että olinhan minä tuon ostamista jo jonkun aikaa harkinnutkin. Eli ihan heräteostosta ei sentään ollut kyse.


Tänään vedin sellaisen tunti viisitoista minuuttia tuolla vekottimella ja täytyy myöntää, että kyllä siinä hiki tuli. Tosin sisälläkin näyttää olevan 26 astetta lämmintä, jotenka hiki tulee melkeimpä paikallaan istuessakin. Hieman pelin pakolliset välispiikit otti koteloon, kun siinä tulee väkiste pieni tauko.



Toivon, että pitkän ja ahkeran harjoittelun jälkeen minäkin näytän näin hyvältä kuin Sarah Harding, joka kuulemma treenaa myös Wiin avulla.



sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Nice dress

                     Tykkään Jennifer Anistonin yksinkertaisen tyylikkäästä mekosta.

Testosteronia, uhoa ja energiaa!

lauantai 24. heinäkuuta 2010

Nicole in yellow and black

Nicole  kauniina niin kuin aina! Vai mitä tykkäätte hänen asustaan?!

perjantai 23. heinäkuuta 2010

torstai 22. heinäkuuta 2010

Paris in loud striped dress

Tykkään Paris Hiltonin raidallisesta maximekosta. Ihana tuo koristeellinen yläosa!Vaikka voisi ajatella ettei tämä mekko enää koruja kaipaa, niin siltikään tuo kultainen hiuspanta ja kultakengät eivät ole asussa liikaa. Vai mitä tykkäätte?





Oops, i did it again!

Eilen postipoika oli tuonnut Hennesin syksykuvaston.  Jestas siellä olisi ollut taas kaikkea kivaa! H&M on minun mielestä petrannut valikoimansa suhteen. Jokunen aika sitten en löytänyt sieltä oikein koskaan mitään kivaa. Nyt huomaan, että Hennesin vaatteet ovat vallanneet vaatehuoneestani jo melkoisen siivun.Oletteko huomanneet saman muutoksen valikoimassa?

 Tälläiset tuotteet klikkasin ostoskoriin tällä kertaa:

UntitledFashion Trends & Styles - Polyvore


Mail boy brourght yesterday H&M's autum catalog. Gosh, there was so much nice clothes and accessories.
Here is some stuff i ordered!

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kissed by sun

Kuten jo aiemmin kerroinkin kesälomat on nyt pidetty ja päivät kuluu lähinnä töissä neljän seinän sisällä. Auringonpaisteesta ei siis juurikaan enää pääse nauttimaan muuta kuin viikonloppuisin. Nyt  täytynee yrittää säilyttää edes hippunen kesälomalla hankitusta väristä. Näillä aseilla aioin taistella kalpeutta vastaan.


Kasvoille:
Nivean sun touch itseruskettava voide
Lumenen ihon sävyn heleyttäjä
L'orealin kultapuuteri

Photobucket



Vartalolle:
Doven sävyttävä voide
Lumenen heleyttävä vartaloemulsio
Garnierin itseruskettava kuivasumute

 

Photobucket

Purkkien määrästä päätellen pitäisi ainakin toimia ;)

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Räpsyttimet

Testasin viikonloppuna eylure Naturalites ripsien jatkeita.  Parhaat tekoräpsyttimet, joita olen tähän saakka testannut. Lopputulos oli näkyvä, mutta suhteellisen luonnollinen.  Harmi, etten tajunnut ottaa kuvia näistä "asennettuina". Löysin nämä sattumalta Cittarista, ja näitä ostan jo toisenkin paketin jemmaan.


Eylure Naturalites strips lashes enhance the natural beuaty to eyes. These are best fake eyelashes i have ever had!

Boring!

Eilen loppui kesäloma ja paluu arkeen on ollut väistämättä edessä. Postausten määrä saattaa taas hieman vähentyä, kun ei ole enää samalla tavalla aikaa istua koneella kuin mitä lomalla oli. Toisekseen ei ole niin paljoa postauksen aiheitakaan. Asutkin on alla näkyvän tyylisiä tylsiä työvaatteita. En muuten olisi uskonut
ihan äkkiä, että tärskäytän tänne Mari paita kuvan itsestäni...

Translation: My summer holiday ended yesterday. Here is some pics of my very boring work outfit.



maanantai 19. heinäkuuta 2010

Kromin kiiltoa

Launtaina käytiin Big Wheels harrasteautotapahtumassa, jonneka oli jälleen kerran kokoontunut huikea määrä toinen toistaan upeampia autoja. Tässäpä teille hieman kuvasaldoa tapahtumasta.














sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Pientä piristystä raidoilla

Perjantaina tulleessa H&M:n paketissa tuli myös olkkariin uudet musta-valkea raidalliset tyynynpäälliset. En olekkaan pitkään aikaa ostanut kotiin mitään sisustusjuttuja.  Olkkarin uudistuskin, jota pähkäilin jokunen aika sitten onkin ollut nyt  ihan jäissä. No, syksyn tullen kun siirrytään taas enemmän oleskelemaan sisätiloihin alkaa taas kaivata enemmän uutta ilmettä kotiin.

lauantai 17. heinäkuuta 2010

My nails

Lakkailin kynnet taas eilen illalla pienen tauon jälkeen Konad laattoja apuna käyttäen.  Vaikka musta-valkea lakkaus onkin ehkä hieman talvinen, niin silti se on yksi ehdottomista värisuosikeistani.

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Two pair of shorts and skirt

Hennesiltä sunnuntaina tekemäni tilaus tulikin jo tänään. Pakko kehua, että kerrankin nopsaa toimintaa "Henkalta ja Maukalta"! No, osa tuotteista jäi tietenkin vielä jälkitoimitukseen, niin kuin yleensäkin. Alaosia tuli roppakaupalla, niitähän kaipailinkin niin kuin jo aiemmin olen ehkä useampaan otteeseen maininnut.  Minulla on leveä lantio, jotenka olen aina kokenut alaosien hankkimisen hieman hankalaksi. Nytkin paketissa oli pari aika kivaa hametta, mutta niissä oli taskut tuossa lantiolla,  joten en voi kuvitellakaan pukevani sellaisia itseni päälle.  Ne korostavat lantiota vielä entisestään. Paketista minulle on jäämässä ainakin kahdet shortsit ja yksi hamonen. Paketin kengät pitää vielä käydä viikonlopun aikana lävitse.


Short translation: Here is my latest shopping from H&M. Two pairs of shorts and one skirt.

It's HOT!

Jopas on lämmintä piisannut! Sisälläkin tarkenee kiitettävästi.


Tuulettimen äärestä on yksi jos toinenkin hakenut vilvoitusta.


Lämmintä luvassa jatkossakin. Huomenna terasille!

Want her hair

Minulla on ollut menossa jo jonkin aikaa epätoivoinen  hiusten kasvatus. Olen viihtynyt aika hyvin tässä nykyisessä polkkamallissa, mutta pikkuhiljaa koittaa vaihe että malli on pahasti kasvanut yli. Eli hiukset alkaa olla sellaiset ei lyhyet eikä pitkät. Aika ärsyttävä vaihe.

Kokosin googlen kuvahaulla kollaasin MY DREAM HAIR:




Tavoitteena siis tummat pitkät hiukset, ehkäpä otsiksella. ( a kyllähän tuollainen nassukin kelpaisi...)

Tässä kuvaa hieman lähtötilanteesta ja välivaiheesta. Vuosi sitten kesällä minulla oli tuollainen toiselta puolelta aika lyhyt malli. Tykkäsin siitä silloin kovasti. Siihen oli kiva kokeilla  erilaisia värejä. Sitten aloin kasvattamaan sitä mallia pois. Vielä on matkaa tuohon tavoitteeseen! Toivottavasti en kyllästy kasvatukseen ennen kuin tavoite on saavutettu...

Follow me on bloglovin

                                

   You can now ( finally) follow me on bloglovin by clicking here.

torstai 15. heinäkuuta 2010

Onnea alennusmyyntien loppumetreille ;)

Welcome to my terrace

Terassi alkaa vihdoinkin olla valmis. Muutamia kiviä pitää vielä tuohon terassin reunalle lisäillä ja ehkä ostaa jotkut kivannäköiset yksiväriset tabletit tuohon pöydälle. En sitten koskaan saanut näitä kalusteita, tai edes ihan niiden tyylisiä. Neljällä tuolilla noita olisi ollut tarjolla, mutta ei kuudella tuolilla, kuten olisimme halunneet.  Ostettiin sitten tälläiset mustat kalusteet.
Tervetuloa meidän tertsille!


my might also like

Related Posts with Thumbnails