Tykkään kovasti noista Iittalan Essence maljoista, ne on tosi monikäyttöiset ja niistä trajoiltuna yksinkertaisempikin herkku tuntuu jotenkin ylellisemmältä. Niistä on nautittu mm.kuoharia ja rahkaa sekä eilen illalla mansikka skumppaa lasten käytyä nukkumaan.
lauantai 5. helmikuuta 2011
Mousse au chocolat
Perjantai illan kunniaksi ilahdutin eilen lapsia suklaamousse annoksilla. Reseptillä ei paljoa kehuskelemaan pääse, joska tämä oli sellainen valmis pussisysteemi. Hyvin kuitenkin kaikille maistui!



Tykkään kovasti noista Iittalan Essence maljoista, ne on tosi monikäyttöiset ja niistä trajoiltuna yksinkertaisempikin herkku tuntuu jotenkin ylellisemmältä. Niistä on nautittu mm.kuoharia ja rahkaa sekä eilen illalla mansikka skumppaa lasten käytyä nukkumaan.

Tykkään kovasti noista Iittalan Essence maljoista, ne on tosi monikäyttöiset ja niistä trajoiltuna yksinkertaisempikin herkku tuntuu jotenkin ylellisemmältä. Niistä on nautittu mm.kuoharia ja rahkaa sekä eilen illalla mansikka skumppaa lasten käytyä nukkumaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Onpas herkullisen näköistä moussea! superhelppo mousse muuten syntyy näin: kuohukermaa/vispiä vaahdotettuna, sekaan tummaa suklaata levyllinen (pandan 130g riittää hyvin, jos kermaa on se pari desiä) sulatettuna. Sekoitellaan, maustetaan vähäsen vaikka vaniljasokerilla (maun mukaan voi sokeriakin lisätä) ja annetaan jähmettyä jääkaapissa. very simple! :)
VastaaPoistaKiitti Heini hyvästä vinkistä =)
VastaaPoista