perjantai 10. helmikuuta 2012

In my bag

Monessa blogissa on näkynyt laukun sisältöä esitteleviä postauksia. Ajattelimpa siis minäkin näyttää teille mitä minun laukustani  löytyy.  Vaihtelen laukkua lähes päivittäin ja eteenkin kookkaampien laukkujen pohjalle tahtoo aina kertyä kuitteja ja muita sälää, mutta ne tuskin ketään kiinnostaa, joten kuvasin vaan ne jutut, jotka aina kulkevat mukani riippumatta laukusta.


Laukusta löytyy aina ainakin rahpussi, kännykkä koteloineen, kotiavaimet, nenäliinapaketti, puuteri ja huulikiilto.


Laukku on Longchampin ja rahapussi Guessin mallistosta. Kännykkäkotelo on tilattu My trendy phone nettimyymälästä. Huulikiilto Chanel ja puuteri Lumene. Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Tyylikäs tuo kännykkäkotelo! Mikä puhelin sinulla on? En noin ulkonäön perusteella enää tunnista näitä nykyajan puhelimia... :) Kiva rahapussikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tykästyin itsekkin tuohon koteloon, suojaa hieman puhelinta laukussa. Minun puhelin on Nokia 700.

   Poista
 2. Hitsi edustuksellinen laukku... :D (Mitä omani ei todellakaan ollut http://nopso.blogspot.com/2012/02/laukkuni-soi.html ) Mä odotin jotain megaylläriä sultakin niin kuin esimerkisi vaikka (huomaatko, kun kirjoitan tilkesanoja väliin, kun en keksi mitään)... No ehkä hyvä ettei siellä ollut vaikka käpyä... :D

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails