keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Lämmin fetasalaatti

Jaahas, jatketaas salaatti-aiheisia postauksia. Tällä kertaa vuoron saa lämmin fetasalaatti. Tämä meinasi viedä kerrassaan kielen mennessään kun oli niin hyvää! Käytin salaatissa tavallista fetaa, mutta jos haluaa kevyemmän version niin kannattaa valita sellainen vähärasvaisempi vaihtoehto. Resepti on alunperin Pipsa Hurmerinnan reseptikirjasta otettu. Kuvissa ei näytä ehkä kovinkaan houkuttelevalta, mutta kannattaa ehdottomasti testata :)




Lämmin fetasalaatti
3 isoa kourallista pinaattia
1 tomaatti
1 punasipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu 
100 g fetajuustoa
3 rkl oliiveja

1. Revi halutessasi pinaatti pienemmäksi ja viipaloi tomaatit  ja punasipuli.
2. Lämmitä paistinpannulla noin ruokalusikallinen öljyä. Paista sipuleita, kunnes ne saavat väriä ja paahtuvat kauniisti, ja siirrä ne sitten pois pannulta.
3. Lisää pannulle toinen ruokalusikallinen öljyä ja sitruunamehu. Kiehauta nopeasti ja murenna sitten pannulle fetajuusto. Anna juuston kuplia, kunnes se alkaa sulaa. Ota pannu pois liedeltä.
4. Sekoita kaikki ainekset feta-sitruunakastikkeen kanssa isossa kulhossa ja tarjoile.

Salaatin kanssa tein kardemummalohta, mutta siitä lisää toisessa postauksessa. Nyt pitää laittaa lenkkarit jalkaa ja hilpaista lenkille :)

                                                                          

    3 kommenttia:

    Thanks for your lovely comment!

    my might also like

    Related Posts with Thumbnails