sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Häissä päällä

Sain tyttäreni eilen ottamaan minusta muutamia kuvia, joten  tässäpä asua mikä minulla oli päällä eilen serkkuni häissä. Yllätin itsenikin hieman tuolla värivalinnalla ja pelkäsin hieman ettei tulisi sellaista kasarifiilistä.  Onnistuin kuitenkin mielestäni välttämään sen aika hyvin. Päädyin yhdistämään mekkoon mustat asusteet ja koruja asu ei mielestäni paljoa kaivannut. Silmämeikistä tein aika tumman mutta huulet jätin sitten nuden sävyisiksi. Koska ilma oli aika viileä ja kirkossa tarvitsin jotain hartioiden peitoksi heitin mekon päälle musta bikertakin.

Mekon leikkaus ei ehkä ole kaikkein hoikistavimmasta päästä, mutta silti ihastuin siihen kovasti. Väitän vielä että nämä kuvat, jotka tytär otti hieman alaviistosta tuovat minulle muutaman extra kilon.Istagramin puolella kuvaa myös meikistä. Tein meikin ja kiharat itse, eli niissä olisi ollut vielä hieman parantamisen varaa, mutta näillä nyt mentiin.


Halterneck mekkoon on muuten aika haastavaa löytää jotain hartioiden peitoksi. Sovittelin boleroita ja huiveja, mutta jotenkin ne tekivät tuosta yläkerrasta aika täyteläisen. Päädyin tosiaakin sitten tuohon nahkarotsiin. Ei ehkä kaikkein juhlavin vaihtoehto, mutta minusta se toi asuun mukavasti hieman rock-henkisyyttä.
Yritän ensi viikolla saada aikaiseksi postausta noista blogin kautta saamistani Yves Rocherin meikeistä ja kotiinkin sain hommattua jotain pienen pientä uutta, joten pysykäähän kuulolla :)1 kommentti:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails