sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Pari yllättävää must have tuotetta meikkaukseen

Hello ihanaiset!

Edellinen postaus,
jossa vinkkasin teille edullista meikkilöydöistä, joita tein Essencen hyllystä nousi välittömästi kuukauden luetuimmaksi postaukseksi. Päätinkin nyt jatkaa tätä postausarjaa ja postata teille muutamasta hieman yllättävästä meikkausvinkistä. Molemmat vinkit ovat nousseet somehiteiksi, joten pitihän niitä minun testata. 
 
 
Kumpikin tuote on ostettu marketista hieman yllättävistä hyllyistä, toinen on miesten hyllystä ja toinen vauvojen hyllystä :)
After shave balmia olen käyttänyt ehkä noin kuukauden ajan meikinalusvoiteena ja se tosiaankin toimii  myös siinä tehtävässä. Parranajosta minulla ei onneksi olekkaan kokemuksia ;) Balsami jättää ihon pinnan hieman nihkeäksi, jolloinka meikkituotteet ikään kuin tarttuvat siihen kiinni. 

Vauvatalkkia olen käyttänyt, tosin vasta pari kertaa tummien silmänalusten piilottamiseen sekä tuomaan valoa kasvoille. Talkki tuntuu ihanan kevyeltä iholla ja pidän sen tuoksusta. 
You Tubesta löytyy useita videoita meikkibloggaajilta, jossa he käyttävät meikkaukseen näitä tuoteita. Vauvatalkki videoita löydät esim. hakusanoilla Baby Powder baking makeup.
 
  
Kartutin eilen meikkiarsenaaliani myös Maybellinen Master camo peiteväripaletilla. Eteenkin tuo vihreä väri houkutteli testaamaan sitä punertaville nenänpieluksille. Kokeilin äsken tuotetta pikaisesti ja tuote vaikutti oikein hyvältä. Ehkä en arkiaamuisin jaksa enkä ennätäkkään tämän kanssa pelaamaan mutta silloin ainakin kun on aikaa meikille hieman enemmän tulee tätä varmaankin käytettyä.

Lopuksi vielä edullinen käsirasva vinkki Pirkalta, Q10 käsivoide. Hintaa purkilla oli muistaakseni noin kaksi ja puoli euroa. Mieto tuoksu ja hyvä imeytyvyys :)


Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa sinulle! 
 
 Jos sinulla on heittää yllättäviä tai edullisia meikki-/kosmetiikkavinkkejä niin kirjoittelepas niitä ihmeessä tuonne alas kommenttilootaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails