maanantai 25. helmikuuta 2019

Parhaat Zadaa löydöt

Moikka moi!  Kuten instassa minua seuraavat jo varmati tietävätkin aloitin puoli vuotta kestävän uusia vaatteita koskevan shoppailulakon vuoden alusta. Sellaisen lievennyksen tosin tein, että kirpparereita ja reissuilta on lupa ostaa vaatteita. Itseni tuntien totaallinen ostailukielto olisi ollut mahdoton toteuttaa.  Viime aikoina olenkin tehnyt aika paljon ostoksia second hand muotiin keskittyneestä puhelinsovelluksesta nimeltään Zadaa.  Tämä onkin teille monelle varmasti tuttu sovellus, mutta niille kenelle tämä ei ole tuttu kerrottakoon, että  se on  puhelimeen ladattava kirpputori.  Tavaroiden ostaminen ja myyminen on tehty erittäin helpoksi ja luotettavaksi. Myös minun vaatteet ja asusteet ovat löytänyt uuden kodin tämän sovelluksen kautta. Ei enää Facebook kirppareiden av, yv ja jono kommetteja, kiitos :)

 Kuvan mahdollinen sisältö: kengät


Zadaan profiilitietoihin laitetaan omat mitat ja vaatekoot, jotka voi halutessaan piilottaa näkymästä muilta käyttäjiltä. Sovellus  yhdistää samankokoiset ja -henkiset käytäjät, joten löydät helposti itsellesi sopivat tuotteet ja omat myytävät tuotteesi löytävät oikeat ostajaehdokkaat. Parhaat löydöt voi tallentaa suosikkeihin myöhempää tarkastelua varten ja uutena ominaisuutena on myös että voit tehdä hintaehdotuksen tuotteesta josta kiinnostuit. Kun joku on ostanut tuotteesi saat siitä ilmoituksen ja sinun ja ostajan välille avautuu yksityinen keskustelu. Saat paketin lähetystä varten koodin, jolla postitat pakettisi. Ostaja noutaa paketin lähimmästä matkahuollon pisteestä kyseisellä koodilla. Ostaja maksaa 4 euron postikulun tuotteen oston yhteydessä. Maksu myymistäsi tuotteista  tulevat tilillesi siinä vaiheessa, kun ostaja on vastaanottanut tuotteen.  Jos tuote ei vastannut kuvausta tai paketti ei koskaan saapunut perille maksu palautetaan ostajan tilille.


 Kuvissa näkyvät tuotteet ovat viime aikaisista Zadaa ostoksistani ehkä ne onnistuneimmat.  Kaikkein paras löytö lienevät nuo Minna Parikan siniset nilkkurit. Myös alimman kuvan toisen olkapään paljastava musta mekko on Zadaa löytö.

Ai niin ja koodilla HN8448 saatte  viisi euroa shoppailurahaa.  Koodi käy niin kotimaasta kuin Saksasta ja Tanskastakin tehtäviin ostoksiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails