sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Hyvä herra Ii-Muri-Muri

Nykyinen pölynimuri tuli tänään siivottua tiensä päähän. Herra Miele olikin jo liki 19-vuotias, joten hän lienee eläkepäivänsä jo ansainnut.


Nyt olisi pikaisesti uusi pölynnielijä ostostlistalla. Laittakaahan mielipiteitänne tulemaan, mikä on hyvä pölyimuri merkki, pölypussiton vai -pussillinen. Lemmikkejä meiltä ei valitettavasti tällä hetkellä löydy eikä onneksi pölyallergikkoja. Lapsiperheessä kuitenkin joutuu tarttumaan imurin varteen lähes päivittäin.


Katselin hieman sellaisia hauskoja hieman ufon näköisiä  Dyson imureita. Hieman hintavia, mutta ovatko hintansa väärtti? Millainen pölynimuri sinulla on, oletko ollut siihen tyytyväinen?

                                             Huom! Alla toinen tämän päivän postaus!

3 kommenttia:

 1. Meillä on Dyson ja oon kyllä ollut ihan tyytyväinen. Dysonin ääni on kuulemma aika iso, mutta mä en oo siihen niin kiinnittänyt huomiota. Mulla kun on tainneet kaikki pölynimurit olla melko kovaäänisiä.

  Ihan alunperin sen ostaminen tais lähtee siitä, kun mies ei ikinä muistanut ottaa mukaan sitä pölypussin merkkiä, kun mentiin pölypusseja ostamaan tai tuli yhtäkkiä mieleen että niitäkin vois tarvita. No siis meidän edellinen imuri oli jo ihan törkeen vanha, joten oli jo aikakin vaihtaa ja saatiin muistaakseni vähän halvemalla kun oli esittelymalli.

  VastaaPoista
 2. Mä vaihdoin parivuotta sitten Mieleni Dysoniin (DC 20 animalpro)ja en ole pettynyt. Supertyytyväinen. Plussaa tietty että ei tartte ostella mitään pölypusseloita. Suutin on ihanan ohut, menee lipastojen ja soffien alle kätsästi toista se oli edellisen kanssa.
  Ja se pirun Dyson on niin kaunis että sitä ei aina tartte laittaa siivouskaappiin vaan jättää ihan näkösälle :D

  VastaaPoista
 3. Dyson Allergy 29 (tai jotain sinne päin). Ostin netistä muistaakseni allergiakaupasta.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails