sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Start packing

Matkalaukut on kaiveltu esille ja pakkailut on pikku hiljalleen aloitettu. Ylihuomenna jo sitten auton nokka kohti Helsinkiä. Rhodokselle on luvattu sellaista + 28 astetta lämmintä. Aivan huippua!


Ei meidän kaikkien viiden  tavarat toki mahdu näihin kahteen matkalaukkuun, mutta muut laukut eivät  ole ollenkaan yhtä herkullisen värisiä, joten jätin ne pois kuvasta.


Minulla on aina sellainen  pienoinen kriisi kun pitää pakata laukut matkaa varten. Olen sellainen fiilispukeutuja, joten pakkaaminen on välillä hiukan vaikeaa. Koskaan ei voi ennalta suunnitella mikä asuste milläkin hetkellä miellyttää silmää.
Aluksi kun alkaa pakkaamaan on ensin vaihe: "Minulla ei ole mitään vaatteita/kenkiä mitä pakata mukaan". Sitten koittaa vaihe jolloin pakattavaa on niin paljon ettei  mitään järkeä. Ja sitten pitää rankalla kädellä karsia laukusta ylimääräiset.  Nyt on karsintavaihe menossa. Sängynpäällinen on täynnä mekkoa, shortsia ja hametta. Taidan tästä palata tuon karsintahomman pariin!


8 kommenttia:

 1. Sama täällä, vaikka joudunkin matkustamaan parhaimmillaan pari kertaa kuukaudessa, niin jotenkin tuntuu että stiä pakkaamisen jaloa taitoa en ikinä tule oppimaan :D

  Ja matkalaukut ovat ehkä söpöimmät mitä oon ikinä nähnyt! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa matkaa! Huippu söpöt matkalaukut, nuo ainakin erottaa helposti lentokentän hihnalta.

  VastaaPoista
 3. awesome blog!

  P.s.:You are invited to the GIVEAWAY on my blog! Check it out! (:
  GIVEAWAY
  GIVEAWAY
  GIVEAWAY

  VastaaPoista
 4. Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa! Meidän perhe suuntaa Rodokselle syyskuun alussa, vielä pitää odotella muutama kuukausi....

  VastaaPoista
 5. Wow, stunning :)))

  LOVE minnja

  http://minnja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Iiiiiks! Oikein ihanaa lomaa!!!! Siis ostat sitten sieltä paikan päältä uudet vaatteet :D
  Tahtois kans tuollaisen ylisöpön vaaleanpunaisen mikkilaukun <3

  VastaaPoista
 7. Mukavaa reissua :). Olis kans ihana lähtee johonkin, kun ei oo hirveän paljon tullut ulkomailla käytyä. No toivottavasti joskus pääsis johonkin kauemmas.

  VastaaPoista
 8. Voi hitsi miten söpöt matkalaukut :P Varmasti helposti löytää omansa.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails