sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Keep Calm

Yhdeksänkymmentä kuusi lukijaa täynnä, íhan huippua! Tervetuloa kaikki uudet lukijat!!!! Pian ehkä sata lukijaa täynnä, uskomatonta!! Kiva, että te vanhat lukijatkin olette jaksaneet matkassani. Syksyn mittaan tiellä tulee varmasti olemaan kuoppia, ja postaustahti saattaa hieman harventua, mutta toivottavasti jaksatte silti matkassani. Tällä hetkellä en vielä ainakaan ole valmis kertomaan kuopista ja niiden syvyyksistä tämän enempää, mutta ehkä senkin aika vielä koittaa. Toistaiseksi ainakin jatketaan blogin kanssa samaan entiseen malliin.

Sain toisenkin tilaamani tarran liimattua paikoilleen. Tässä tarrasta innostuin, kun näin sen Hyypiön elämää blogissa. Tarra on ollut tuossa nyt toissaillasta, ja mies ei ole vieläkään huomannut sitä! Hih!


Tarra on keittiön ja meidän makkarin välisessä tilassa. Meidän makkari on aikaisemmilla talon asukkailla  ollut toimistohuone, siksi  huoneen sijainti on ehkä hieman erikoinen. Uusi lipasto on ollut ostoslistalla jo pitkään, mutta jostain syystä se on vaan aina jäänyt  hommaamatta.



                                                                                    ♥
    






1 kommentti:

  1. Hei, ihanko himaansa tulisi :)
    Hieno on!
    Sama homma, kesti äijällä päiväkausia hokata ko. tarra. Tää kertoo siitä että miestä ei vois vähempää kiinnostaa koko tää mun sisustushomma...

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails