perjantai 13. heinäkuuta 2012

Pöydänpinnan puhdistus?

Käytiin tänään hakemassa uusi ruokailuryhmä ja uuden pöydän kunniaksi keitettiin mansikkaviineri kahvit.


Kaikille oli kyllä omat viinerit, mutta nopeimmat ennättivät jo nappaamaan omansa lautaselta ennen kuin äippä ennätti ottamaan kuvat ;)


Ostin samalla myös uudet tähtitabletit pöydälle.


Pöytä on tuollainen kiiltäväpintainen ja nyt pelkään että me saadaan sen pinta pilalle alta aikayksikön. Miten te puhdistatte teidän kiiltäväpintaisen ruokapöydän? Ensin kostella liinalla ja sitten kuivalla, vai miten?5 kommenttia:

 1. Meillä on kanssa olohuoneessa ja keittiössä kiiltävät pöydän pinnat. Ensiksi kostealla liinalla ja sitten kuivalla, ettei jää vesiraitoja. Pidän paljon kiiltävistä pinnoista, mutta esim. keittiönpöytä on tableteista huolimatta jo saanut aika paljon naarmuja. Niitä tulee helposti pintaan, jos ei ole alla tabletteja. Kannattaa aina esim. jos on paljon tarjottavaa pöydällä, laittaa astioiden alle tabletit tai sitten pöytäliina, niin pinta pysyy parempana. Ostin viime viikolla Askosta myös noita tähtitabletteja punaisen värisenä. Oli sen verran edulliset, että ostin myös "varastoon", kun vanhat kuluvat:) Aurinkoita viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on arkena aina tabletit pöydällä ja tarjoiluastioiden alla ajattelin käyttää lasinalusia, jos vaikka pöydänpinta sillä säästyisi hieman. Noi Askon tabletit on kyllä kivat kun ne on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

   Poista
 2. Super helppo tapa puhdistaa kiiltävät pinnat, lasi-ja ikkunaliinat. Ainakin Pirkalla on ja varmaan on muitakin merkkejä. Ei tarvitse kun pyyhkästä sillä liinalla, ei mitään kosteita ja kuivia liinoja vuorotellen....mä oon laiska, en ikinä jaksaisi sellaista :D Ne on sellaisia samanlaisia tavallaan kun vaikka vauvojen ja lasten puhdistuspyyhteet tai muut kosteuspyyhkeet. Sieltä paketista vaan napataan yksi pyyhe ja pyyhkäistään. Ei jää jälkiä pyyhkimisestä.

  Mä pyyhin noilla liinoilla korkeakiiltoiset keittiönkaapit, tv-tason + myös kodinkoneiden teräspintoja ja hanoja sun muuta. Niin ja tietysti jos kissojen nenistä on jäänyt ikkunoihin tahroja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nenätahrat ikkunassa kuuloistaa suloiselta <3. Pitääkin ostaa noita liinoja heti seuraavalla kauppareissulla :)

   Poista
 3. Kauniit tabletit! Kiitos vinkistä, täytyykin käydä Askossa :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails