sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Timanttinilkkurit

Heipparallaa  pitkästä aikaan! Onpas taas vierähtänyt monta päivää edellisestä postauksesta. Yritän aina tuonne facebookin puolelle laitella silloin jotain kuvia kun en saa aikaiseksi kokonaista postausta tehtyä tänne blogin puolelle. Eli kannattaa aina välillä kurkistella sinnekkin puolelle.



Eilen oltiin pitkästä aikaan hieman viettämässä iltaa mukavien kamusten kanssa ja tulipahan tuota hieman pyörähdeltyä tanssilattiallakin. Sisäänajoin uudet timattinilkkuritkin siinä samalla. Yllättävän hyvät olivat jalassa vaikka kyllähän jalat huusivatkin Hoosiannaan kun päästiin yöllä kotiin. Päätettiin vielä miehen kanssa olla reippaita ja kävellä kotiin. Nyt on pari aika kivaa rakkulaa jaloissa ;)
Kynsistä laitoinkin kuvaa eilen tuonne fb:n puolelle, mutta laitanpa vielä tännekkin tuon saman kuvan.

                                                   Tykkään näistä ihan höperönä 

Kuva: Tiedättekö mistä tietää tulleensa vanhaksi? No, ainakin siitä, kun harkitsee vakavasti lähtevänsä bilettämään neulepaita päällä.
No, kynnet on ainakin nyt taas kunnossa ;)
Täällä heiluu sutit, purkit ja purnukat kun tämä tytsy valmistautuu pitkästä aikaan lähtemään vähän tanssahtelemaan ;)

Huomen aamuna herätyskello pirisee vain paria tuntia myöhemmin kuin tänä aamuna olin kotona eilisistä jameista. Auts, mitenkähän sitä vanha jaksaa ;) Mut hei, en laittanut kuitenkaan neulepaitaa illalla päälle vaikka niin vähän fb:n puolella veikkailinkin.

                                                                                                

P.S. Jos teillä olisi jotain postaustoiveita niin laittakaahan tulemaan. Minun päässä on humissut ihan tyhjää viimeaikoina noiden postausten aiheiden osalta ja ehkä vähän muillakin saroilla ;)


5 kommenttia:

  1. Noi kynnet on upeat. :)
    Eikä popoissakaan vikaa ole, itse olen vain niin mukavuudenhaluinen, etten varmasti noilla koroilla jaksaisi jorata, saati kävellä. Sä oletkin sissi. <3

    VastaaPoista
  2. mistä ostit ihanat kengät??postaus toivena sisutus trendejä ja vaate bloggausta!:)..mukavaa ollu lukea blogiasi..ihanat kynnet!:)..muuten mistä oot ostanut ton kynnen leimasimen jolla teet kuvion??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos postaustoiveista, katsotaan jos saisin noista aiheista jotain kasaan. Kengät on Fuzz merkkiset ja täältä ainakin löytyy samanlaisia:http://www.rikke.fi/naisten_fuzz.php.
      Konad laatan olrn tilannut Nellystä ja niitä taas löytyy tämän linkin takaa: http://nelly.com/fi/kauneus-naiset/kauneus/kynsidesign/konad-nail-art-553/konad-imageplate-m57-553066-26/

      Poista
    2. kiitos kovasti..nyt vaan ostelemaan!!!:)..

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails