tiistai 2. syyskuuta 2014

Elokuun loppuunkäytetyt

 HeippaRallaa! Täällä on ollut sellaista huisketta, vilskettä ja vilinää ettei ole ehtinyt blogia juurikaan päivittelemään. Aikaa ovat syöneet niin saliharkat kuin miehen synttärivalmistelutkin joita juhlitaan viikonloppuna.  Tänään piti orastavan flunssan vuoksi jättää salilla käynti väliin, joten nyt oli taas aikaa istahtaan koneen äärelle. Koska pää lyö tyhjää postausaiheiden kanssa niin tehdäänpä tämä perinteinen kuukauden aikana loppuunkäytet postaus.1. Tigin Bed head epic volume shampoo, joka ei ollut minusta ihan yhtä kiva käytössä kuin Tigin shampoot yleensä. Saman sarjan hoitoaineesta kirjoittelin kesäkuussa täällä. 2. Tresemmén hiuslakoista olen kirjoitellut ennenkin. Minusta näiden hinta-laatusuhde on hyvä. 3. Uusi tuttavuus oli Sebastian shine define hiuskiinne, jossa on mukana lämpösuoja. Toimii ihan loistavasti esim. lämpökihartimen kanssa. Tätä piti heti ostaa uusi purkki loppuneen tilalle. Aika stydia kamaa, mutta kiharat myös pysyvät.


1. Lumenen 2in 1 kuoriva suihkugeeli, ihana raikas tuoksu. 2. Victoria's Secret  Pear Glace suihkusaippua. Ihana tuote, muttei lempparein tuoksun puolesta noista VS tuotteista. 3. Tukholman Sephorasta ostettu Mango suihkusaippua.  Aika herkku tuoksu. Saman sarjan sitruunainen suihkusaippua lähtee testaukseen ehkä seuraavaksi.


Tuoksuhylly harveni kahdella pullolla. 1. Burberry Beat ja 2. Marc Jacobs Daisy pullo pääsivät hajuvesien taivaaseen. Daisy on minun lempparituoksu enkä edes pysy enää laskuissa monesko tyhjentynyt Daisy pullo on tällä kertaa kyseessä.
1. Garnier InvisiDry dödö, en tykännyt tuoksusta yhtään, en osta toisten! 2. L'oreal Glam Bronze aurinkopuuteri bruneteille. Tosi kiva tuote. Harmikseni en löytänyt tätä enää kaupasta. Tarkemmin kirjoittelin tuoteesta aikaisemmin täällä. 3. Tiensä päähän tuli myös L'orealin Color riche Sequin Explosion kynsilakka. Kynsilakasta kuvaa esim. täällä.

Sellaista täältä tällä erää. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails