tiistai 16. syyskuuta 2014

Vaatehuoneen uutukaiset

 Moikka!

Pitkästä aikaan hieman vaatepostausta ostosten esittelyjen muodossa. Monen monta ostosta on jäänyt esittelemättä, mutta tässäpä viimeisimmät hankinnat  treenivaatteissa sekä lisäksi tämän päivän löytöjä.  Instaan olen aina silloin tällöin laittanut päivänasukuvia, joten jos ne kiinnostaa niin käykäähän siellä kurkkimassa. Siellä myös aina välillä jotain saliaiheisia juttuja joita en ole viitsinyt tänne blogin puolelle postata. Urheiluliiveinä tykkään käyttää Shock Absober merkkisiä liivejä, ja nämä ovatkin jo toiset samamerkkiset omistamani liivit. Kannattaa muuten vertailla eri liikeiden hintoja. Huomasin, että samanmerkkisissä liiveissä voi olla hyvinkin yli kymmenen euron hintaeroja eri paikoissa.  Urheilutoppeja ei voi koskaan olla liikaa, joten täydensin omaa kokoelmaani mustalla Niken aika perustopilla.


Salilta pois lähtiessä on kiva vetäistä lippis päähän hikisen nupin suojaksi. Tyttären mielestä lippis on kuulemma nolo, niitä kun käyttävät kuulemma vain yläkoulu ikäiset tytöt.  Hih, saas nähdä mitä neiti on mieltä vaateista, ja kaulakorusta jotka ostin tänään.
Olin itseasiassa juhlamekon metsästysreissulla, mutta eihän sillä saralla tietäänkään tärpännyt. Kaikkea muuta kivaa olisi kyllä löytynyt siitäkin edestä.  
1 kommentti:

  1. Sun tyttö on niin väärässä tuon lippiksen suhteen:D Täällä Palo Altossa meidän kulmilla kaikki personal trainerin kanssa aamuisin juoksevat mammat pitävät päässä lippistä loppuvenytysten aikana:) Meidän kadun päässä on suosittu puisto jossa niitä lopuvenytyksiä tehdään. Ja ne mammat on just sellaisia viimeisen päälle nuoria kotirouvia jotka näyttävät Eva Longorialta tai Marcia Crossilta Desperate Housewifesta;) Mä luulen että munkin pitää hankkia lippis! (Personal trainerille mies sanoi NO, ovat kuulemma liian hyvännäköisiä;)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails