sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Vaaleanpunaista ja glitteriä

Tänä aamuna herätessä olo ei ollut sen häävinpi kuin eilenkään aamuna, joten "kalsaripäivä"tuli tästäkin päivästä. Toivottavasti flunssa helpottaisi huomiseen sillä se olisikin sitten jälleen työpäivä.


Eilisessä postauksessa kerroinkin teille jo kynsilakoista, joita sain Yves Rocherilta testattavakseni. Kaikkia aivan ihania erilaisia värisävyjä tuli paketissa, mutta liekkö johtuen pienestä kuumeilusta ja vähemmän hohdokkaasta olosta kaipasin kynsiin pientä loistoa, joten ihan ensin tartuin herkkään vaaleanpunaiseen ja hopeiseen glitterilakkaan.

                  Kynsissä sävyt Argent pailleté ja Rose perle ja päällilakkana Gel effect top coat.


Tykkään kovasti tästä vaaleanpunaisen sävystä.

Mitähän sävyä testaisisi seuraavaksi?                                               
                                                            * Kynsilakat saatu Yves Rocherilta *
4 kommenttia:

 1. Minä ihastuin tuohon vaaleanpunaiseen myös. Harmillisesti omistani nuo kaksi muuta pulloa olivat jumahtaneet kiinni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista tosiaankin :( Minullakin oli tuo geelilakka aika tiukassa kiinni, mutta sain sen sitten kuitenkin punnerrettua jotenkin auki.

   Poista
 2. Harmi flunssasta :( mutta ihania lakkoja! Kauniit kynnet,millä ja miten saat pidettyä noin pitkinä ja kauniina kynnet? T. Katja

  VastaaPoista
 3. Vieläkin on pää täynnä räkää eli sitkeää tautia on. :(
  En osaa oikein sanoa mikä pitkien kynsieni salaisuus. Ne ovat itse asiassa olleet aina aika vahvat. Mitään kynsien tehokasvattajia/vahvistajia en ole käyttänyt. Kalkkilisää otan kyllä säännöllisesti purkista.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails