lauantai 27. kesäkuuta 2015

Pieniä eBay ostoksia

Rekisteröidyin joku aika sitten eBayn käyttäjäksi ja päätin nyt väsätä teille eBay-postauksen! Instagramissa minua seuraavat tietävätkin, että eBaysta on tulla napsahtanut minulle paketti poikineen. Helposti tuohon kyllä koukuttuu! Eteenkin korut ja kellot ovat minun heikkous. Hinnat ovat ihan naurettavan pieniä esim. kelloissa. Eihän ne mitään merkkikelloja ole ja siitä miten pitkään ne toimivat ei tietysti ole takuita, mutta eihän sitä voi parin euron hintaa odottaakaan. Postiivista on se, että kaikkissa kelloissa on tullut toimiva paristo mukana. En nyt tee mitään "opasta" eBayn käytöstä, sillä monille eBayn + Paypalin käyttö on jo varmasti tuttuja ja netissä löytää  hyviä vinkkejä niiden käyttöön. Toki jos joku kaipailee vinkkejä esim. Paypal tilin perustamiseen niin vinkatkaa tuonne kommentti looraan.                        Gdanskista ostamani nalle dust plug sai kaverikseen Panda puhelinkuoret.
Tyttären puhelin sai kukkakuoret ja pienimmäinen valkkasi itselleen suloiset pupukuoret. Pupukuorista löytyy kuvaa Instasta.


Kelloja  on tullut tilailtua useampia. Kuvan kukkakello on varmasti kesäasujen kanssa kiva.


Ihan hurahtanut olen näihin kultaisiin rannekoruihin. Ja tämä valko-kultainen kello on ihan lemppariostokseni 


Raitakello oli niin minun näköinen ettei sitäkään voinut jättää ostamatta ;)


Tytär löysi itselleen myös tämän kauniin kukka statement kaulakorun.

 Tähän saakka kaikki eBaysta tilaamani tavarat ovat tulleet perille. En ole vielä uskaltautunut tilaamaan mitään kovin kallista. Mutta ehkäpä rohkaistun joskus tilaamaan jotain isompaakin. Vielä on muutama kello tulossa postissa, mutta niistä sitten  ehkä myöhemmin lisää.

                                       Mitäpä tykkäsitte ostoksista? 

Oletko sinä tilaillut eBaystä jotain ja millaisia kokemuksia sinulla on sen käyttämisestä?                        Kesäloma terkuin,

                          
                           

                                                                   
1 kommentti:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails