sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Inspiraatio hukassa

Moikka taas pitkästä aikaan! Täällä blogissa on jälleen vietetty hiljaiseloa siinä määrin, että olen jopa hieman miettinyt blogin sulkemista. Ihan vielä en kuitenkaan ole valmis lopettamaan vuosia vanhaa rakasta harrastustani vaan odotellen josko jostain napsahtaisi uutta inspiraatiota blogin päivittämiseen. 


Instagramin puolella sen sijaan tapahtuu edelleen päivittäin jotain ja sinne putkahtaa vähintääkin yksi kuva päivässä.


Instan päivittäminen on nopsaa, kun ei kuvat eivät tarvitse sen isompia tekstejä eikä kuva-aiheiden poukkoilu häirinne ketään.

Lokakuukin meni syyskuun tapaan  han tavallisissa arkisissa askareissa. Kuun isoin tapahtuma taisi olla Sami Hedbergin keikka jossa piipahdin ystävän kanssa. Jos nauru pidentää ikää niin tuona iltana putkahti varmasti useampi vuosi lisää :)


 
Salilla on tullut meikäläisen mittapuun mukaan viettyä paljon aikaa. Olen edelleen saanut pidettyä tuon kolme kertaa viikossa tahdin yllä ja olen kyllä tosi tyytyväinen siihen. Ihan hyvä tahti tälläiselle sohvaperunalle  :)Tavoitteena ei ole tosiaankaan mikään bikini fitness vartalo, mutta olisihan se kiva saada vielä tässä iässä sellainen kroppa, josta näkisi että vähän on tullut treenattua.

Ihan hillittömästi tekisi kotiin mieli kaikkea uutta, mutta jotenkin on idealaari ihan tyhjä, enkä oikein tiedä mitä haluaisin. Ehkä uuden sohvapöydän takkahuoneeseen tai uuden maton ruokailuryhmän alle... Keittiö huutaa remonttia mutta se on niin iso juttu toteuttaa ettei siihen tällä hetkellä taida olla mahdollisuutta. Ehkä mä vaan varaan kampaaja-ajan ;)


Jään odottamaan inspistä sisustuksen suhteen ja sen mukanaan mahdollisesti tuomaan uutta potkua blogin päivittämiseen. Niitä odotellessa käykäähän kurkkimassa Instagramin puolella, Klick, klick.              Mukavaa sunnutai-iltaa toivotellen, 

                            
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails