keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

* Pasta-halloumisalaatti *

Ihanaa helteistä keskiviikkoa! Nyt täytyy kyllä sanoa, että ompas tällä viikolla ilmat hellineet lomalaista :) Kiva niin, sillä maanantaina kutsuukin jälleen arki ja olisi paluu töihin.Nyt pitää siis täysin rinnoin nauttia näistä kesäpäivistä.
 Normi arkena syön yleensä joka päivä lounaaksi salaatin.  Lomalla ruokailut ovat olleet ihan mitä sattuun, mutta onneksi sentäs välillä on tullut väsättyä jotain salaatin poikastakin. Viimeisimmäksi tein ruokaisaa pasta-halloumisalaattia. Ei niin kevyttä, mutta kerrankos sitä nyt lomalla ollaan ;)


Pasta-halloumisalaatti

4 annosta

3 dl kierrepastaa
rasiallinen kirsikkatomaatteja
½ jäävuorisalaatti
200g halloumijuustoa
basilikan lehtiä
4 rkl öljyä
3 rkl balsamicoa
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria

Keitä makaronit kypsiksi. Sekoita kastike ja lisää se lämpimiin makaroneihin. Revi salaatti silpuksi ja puolita tomaatit. Yhdistä ainekset halloumia lukuunottamatta. Paista halloumi pannulla öljytilkassa molemmin puolin tai paista grillissä ja lisää halloumipalat salaatin päälle.



Itse käytin tällä kertaa Lidlistä ostettu basilikalla maustettua halloumia. Ostin sitä nyt ensimmäisen kerran ja täytyy kyllä sanoa, että tykkään huomattavasti enempi maustamattomasta halloumista.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails