perjantai 29. heinäkuuta 2016

Tekoripsiä ja kuitumaskaraa


Instassa minua seuraavat tietävätkin, että olen päättänyt (sydän verta itkien) luopua vihdoinkin ripsenpidennyksistäni. Pidennykset ovat olleet minulla nyt nelisen vuotta ja ainoastaan yhden parin kuukauden tauon olen tainnut välissä pitää pidennyksistä. Viimeisimmäksi minulla on ollut volyymiripset ja niistä luopuminen on tuntunut kyllä vaikealta. Omat ripset näyttävät niiden jälkeen aivan säällittäviltä ja näky aamulla peiliin katsoessa on vähintääkin pelottava ;) Jostain luin, että risiiniöljyllä saa ripset kasvamaan ja sitä kävinkin heti ostamassa kun loputkin pidennykset olivat tipahdelleet pois. Olen nyt valellut sillä ripsiä joka ilta ennen nukkumaan käymistä. You Tubessa ja jossain ulkolaisissa blogeissa  hehkutettiin myös Younique Moodstruck 3D kuituripsaria  ja pitihän sekin sitten tilata kun kätsysti löytyi vielä eBaystä.
Ripsiväri toimii niin, että ensin laitetaan ripsiin tavallisesti käyttämääsi ripsaria ja annetaan sen kuivahtaa hetken. Sitten laitetaan pidemmässä tuubissa olevaa Transplanting geeliä kerros ja ennen kuin geeli ennättää kuivahtamaan laitetaan pienemmässä tuubissa olevia kuituja ripsiin. Lopuksi vielä kerros geeliä estämään kuitujen variseminen poskille.
Kuulostaa ehkä hiukan työläältä, mutta yllättävän nopsasti nuo kaikki vaiheet ovat kuitenkin toteutettavissa.
Parina aamuna olen laittanut nyt tuota kuituripsaria ja täytyy kyllä sanoa, että kyllä sillä saa näyttävämmät ripset kuin tavallisella ripsarilla. Jälki ei ehkä ole siistein mahdollinen, mutta tuohon turvaudun nyt ainakin siihen saakka kunnes omat ripset ovat jälleen hieman tuuheutuneet (tai kunnes sorrun  jälleen pidennyksiin...)

eBaystä löytyy muuten myös tekoripsiä ihan älyttömän edulliseen hintaan. Tämän hoksattuani en taida enää mualta ripsiä ostaakkaan. Tuo kuvan paketti maksoi jotain 90 senttiä! Testasin ripsiä eilen ensimmäistä kertaa. Hyvin pysyivät paikoillaan vaikka kävin salillakin hikoilemassa. Ripset olivat suhteellisen luonnollisen näköiset, ehkä vaan himpun liian pitkät. Katsotaan josko saisin ripsistä kuvaa "in action" vaikka instan puolelle tässä joku päivä.


Ripsijuttujen lisäksi tilasin eBaystä pari matta huulipunaa lisää. Lime Crimen huulipunista ja tuosta tilaamastani Cashmere sävystä olin lukenut myös netistä hehkutusta, mutta itse asissa minusta tuo musta korkkinen Qi Best huulipuna on osoittaunut paremmaksi. Sitä tilaan varmasti lisääkin. Alkuun puna tuntuu huulissa tahmealta mutta kestävyytensä puolesta on kyllä loistava tuote.


                           Räpsyvin terkuin,

                                                                           


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails