tiistai 15. marraskuuta 2016

Dc fixillä uusi keittiö, ennen ja jälkeen kuvia

Moikka moi! Nyt paljastan teille miksi blogissani ei ole koskaan näkynyt kuvia keittiöstämme. Keittiömme on 80-lukulainen ja olen aina inhonnut sitä. Isoon ja kalliiseen keittiönremppaan vaan ei ole ollut varaa ja siksi keittiö on ollut alkuperäisessä kunnossaan. Tai no ei ihan alkuperäisessä sillä lattia on uusittu, välitilan kaakelit maalattu ja oviin on vaihdettu uudet vetimet. Mutta joka tapauksessa aika hirveä esitys kaiken kaikkiaan ja  keittiö vaan ei ole koskaan ollut meidän kodin sydän

Nyt kuitenkin keittiö koki pienen pienen faceliftin; päällystimme nimittäin (tai oikeastaan mies) päällysti) kaappien ovet valkoisella dc fix- muovilla. Eihän niistä ihan uuden veroisia tullut mutta nyt on ainakin valkoista ja keittiö raikastui huomattavasti! I like! Ihan valmista ei vielä ole sillä laatikostoja ei voinut päällystää muovilla mutta ne on tarkoitus maalata mustalla kalustemaalilla ja lisäksi tarkoitus olisi vielä maalata ruskeat ikkunan pokat valkoiseksi.

 En malttanut odottaa, että olisi ihan kokonaan valmista ennen kuin laitan kuvia keittiöstä joten siksi kuvia nyt alkuun vain yhdeltä seinältä. Katsotaan josko laittaisin lisää kuvia sitten kun on kokonaan valmista.
 

 Eli tässäpä ennen ja jälkeen kuvia:Uusia baarijakkaroita hankkissa pohdin pitkään uskallako ottaa noi kuvissa näkyvät punaiset tuolit. Onneksi uskalsin. Tykkään niistä kovasti.

 Keittiön kaikki 18 kaappia on nyt päällystetty ja seuraavaksi olisi sama urakka vielä edessä kodinhoitohuoneessa. Siellä odottaa vielä 14 kaappia eli askarreltavaa riittää ;)
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten iso ja upea muutos. Itsekin olen keittiössä hieman tuunaillut tolla periaatteella mut en noin isossa mittakaavassa. Noi baarijakkarat on tosi mageet 😍😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni :) Oli edullinen muutos vaikkakin aika iso töinen kun kaapinovet piti pohjamaalata kahteen kertaan ennen päällystämistä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti Nöpsö. Oon kyllä itsekkin tyytyväinen. Näillä mennään sujuvasti taas pari vuotta eteenpäin.

   Poista
 3. Aivan mahtava lopputulos! Samasta syystä meidänkin keittiömme on ollut blogipimennossa ja olen samaa fixausta sille suunnitellut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan, eteenkin jos kaapinovet on sileät jolloinka välttyy noilta pohjatöiltä.

   Poista
 4. Upea lopputulos, kyllä kaapinovilla on iso merkitys.

  VastaaPoista
 5. Hei, miten saitte kaappin ovien epätasaiset pinnat piiloon? Meillä samantyyliset kaapin ovet ja pelkään miten urat näkyvät dcfixin alta..? :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails