maanantai 21. marraskuuta 2016

Rahkaletut

Pääsen jonkun verran töissä tekemään ruokavalio-ohjausta ja tässä yhtenä päivänä ohjausmateriaaleja päivittäessä eksyin Mannerheimin lastensuojeluliiton nuortennetti sivuille. Sieltä välipala vinkeistä huomasin rahkalettujen ohjeen. Laitoin ohjeen korvan taakse ja testasin ohjetta kotona heti samana iltana.  Proteiini- ja banaanilettuja olen aikaisemminkin tehnyt, mutta nämä rahkaletut olivat uusi tuttavuus.  Letut olivat pelkältään ehkä hieman mauttomia mutta mustikoiden ja banaanin kanssa oikein hyviä. Alkuperäisessä ohjeessa olevan sokerin määrän korvasin Stevialla.




                            Rahkaletut

                          1 prk (250g)rahkaa
                          3 kananmunaa
                          2 rkl Steviaa 
                          ½ dl kaurajauhoja
                          1 tl vaniljasokeria
                          margariinia paistamiseen

Sekoita rahka ja kananmunat tasaiseksi. Lisää Stevia, jauhot ja vaniljasokeri. Anna taikinan turvota jääkaapissa n. 20 min. Paista margariinissa lettupannulla muutam min.molemmin puolin.
Nauti letut marjojen ja/tai banaanin kanssa. Halutessasi voit myös lisätä hunajaa, pähkinöitä, Nutellaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta päälle.

  

Kevyttä makeannälkään. Suosittelen testaamaan


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails