perjantai 11. kesäkuuta 2010

Baby blue

Löysin Sokokselta ihanan värisen Isadoran kynsilakan. Sävy on baby blue nro 624. Lakassa on kätsy leveä sivellin, jolla saa kerta lakkauksella peittävän lopputuloksen.


Tein kynsiin Konad laatoilla vielä tuollaiset rusetit. Ei tullut kovin siistit. Mutta väitän kyllä, että on siistimmät kuin miltä tässä kuvassa näyttää...

7 kommenttia:

 1. such a cute color.
  oh so nice of you. Thank you so much.
  Keep following =)
  Your blog is so cute.
  love, j

  VastaaPoista
 2. Heippati rallaa! Vaude mitkä kynnet! Oot näppärä. Hei, ootko miettinyt vaihtaa tätä blogin mustaa taustaa? Tätä on jotenkin raskas lukea?! En tiedä, onko muista. Muuten blogisi on niin viehättävä ja kiva!

  VastaaPoista
 3. Johanna: thank you so much!
  Alma: Kiitos tosi paljon kommentistasi! Pitää yrittää josko saisin taustan vaihdettua. Joku muukin on tainnut joskus kommentoida tästä tummasta taustasta ettei ole paras mahdollinen. Olen aika käsi näissä hommissa, mutta katsotaan josko saisin vaihdettua vaaleampaan... Mikähän mahtaisi olla hyvä tausta?!

  VastaaPoista
 4. AMAZING! AN OTHER TIME I'M SO JALOUS ABOUT YOU BEUATIFUL NAILS :D

  VastaaPoista
 5. Juu, tää on jo huomattavasti parempi! Hyvinhän se sujui.:) Oot ihan jo pro näissä hommissa! Mä tykkään aina sanoa, jos jonkun blogissa on joku asia, mitä voisi korjata. Koska toivon, että vastavuoroisesti jos mun blogissa on joku ärsyttävästi tai hankalasti, ni siitä kommentoitaisi. Itse ja omalla koneellaan ei välttämättä kaikkea aina näe.:) Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihana lakka! Olen viime aikoina tykästynyt kovasti Isadoraan. :)

  VastaaPoista
 7. My name is Chloé:Thank you so much for your comment :)

  Alma: Tykkään itsekkin enemmän tästä himpun vaaleammasta taustasta :)

  Tincali: Itse en ole tainnut ennen käyttää Isadoran lakkaa, mutta tuo oli tosi helppo puhdistaa poiskin :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails