keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Livingroom table

Kuten jo edellisessä postauksessa kirjoittelin, niin tosiaan luvassa on lähipäivinä postauksia koneen kätköistä löytyvistä kuvista.  Kotikuvia en ole kovin paljoa julkaissut, koska kotini ei ole lähekkään sellainen kuin sen toivoisin olevan.  Mut hiljalleen yritän muokata sitä mieleisekseni. Toisekseen maku on pesänrakennuksen aikana hieman muuttunutkin, joten sinänsä ihan hyvä etten ole mitään kovin kalliita hankintoja aikaisempiin kotiini tehnytkään. Laskin, että nykyinen kotini on kuudes asuntoni ja toinen omistamani sen jälkeen, kun nuorena tyttönä lukion jälkeen lapsuuskodistani muutin.


Tampereen reissulla käytiin Ikealla ja sieltä mukaan tarttui pikku keittiönippeleiden lisäksi yllä näkyvä viherkasvi. Älkää kysykö mikä se on, ei mitään hajua! Saas nähdä vieläkö se on parin viikon päästä yhtä vihreä...

Olkkariin ostettiin uusi pöytä. Tykkäsin entisestä pöydästämme kovasti, mutta siinä oli jo niin paljon kolhuja, että se sai siirtyä vähemmän näkyvälle paikalle takkahuoneeseen. Uusi pöytä on väliaikais ratkaisu, en voinut vastustaa, kun oli niin edullinen!


2 kommenttia:

  1. Onpa kivan näköinen olkkari! Mustan ja valkoisen käyttö on kaunista ja tuo värikäs sohvatyyny kruunaa kaiken. Meillä on niin moniväristä, että ihailen tällaisia selkeämpiä linjoja. :) Osaisipa joskus sisustaa paremmin.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails