keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Back in home

Terveiset Tampereelta ja AC/DC: n konsertista. Oli ihan mahtava reissu! Yläkerran setäkin antoi meidän nauttia ihanasta kesäsäästä. Kierreltiin kauppoja ja tein muutamia ostoksiakin,  niistä sitten myöhemmin lisää. Jalat on aivan rakkuloilla kahden päivän lähes tauottomasta kävelystä.
Keikka oli kerrassaan unohtumaton, niin kuin aina tuon tason tähtien näkeminen livenä. Hotelli huone ei kyllä ollut mitenkään ihastuttava, mutta oma moka, kun ei tajuttu ajoissa varata huonetta eikä valinnaan varaa enää ollut. Taisi olla tyyliin koko kaupungin viimeinen tai ainakin melkein viimein huone, joka saatiin.

Mutta eipä minulla tämän kummoisempaa asiaa ollut. Palataan astialle myöhemmin, nyt on pakko lähteä nukkumaan, jotta aamulla jaksaa taas kammeta töihin. Onneksi enää kaksi aamua niin olisi taas viikonloppu :)

2 kommenttia:

  1. Oi, tuo keikka on varmasti ollut hieno kokemus! Pääsisiköhän sitä joskus itse tuollaiselle isommalle keikalle. Metallicaan yritin viimeksi, mutta eihän niitä lippuja saanut.

    VastaaPoista
  2. Minä olen käynyt pari kertaa Rolling Stonesin keikalla ja Tina Turnerin keikalla + sitten joittenkin kotimaisten artistien keikoilla. Kaikki ovat olleet kyllä ihan ikimuistoisia kokemuksia.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails