tiistai 29. maaliskuuta 2011

Lace imitation nails

Viikonloppuna kaivelin viimein esille Tallinnasta ostetut kynsijutut, joista jo jossain aiemmassa postauksessani mainitsinkin. Ajattelinkin  nyt tehdä ensimmäisen nail tutorial postaukseni.
Ostin Tallinasta pari pakettia tuollaisia kynsien koristelutarroja. Ostaessani luulin kyllä, että ne on sellaisia kynsikalvoja tai mitä ne nyt on jotka hiustenkuivaajan avulla kiinnitetään kynteen. Jep, paketin päälläkin lukee sticker, mutta en sitä siinä shoppailunhuumassa huomannut lukea.

Elikkäppäs tarvitset aluslakan, pinsetit, bambutikun, lasiviilan, päällyslakan ja tietysti ne tarrat.


Photobucket

Ensiksi kynsinauhat työnnellään bambutikun avulla ja kynnet lakataan pohjalakalla. Kun kynnet ovat hyvin kuivaneet irrotetaan arkista pinsteillä sopivan kokoinen tarra.
Tarra asetellaan huolellisesti kynnelle. Bambutikulla voi siloitella mahdolliset rypyt.
Itselläni tämä vaihe osoittoutui aika hankalaksi. Minulla on tosi kapeat ja koverat kynnet, joten eteenkin kynnenkärkeen jäi ihan väkiste ryppyä.

Photobucket

Vilaa lasiviilalla ylimääräinen pois käyttäen viilaa kevyesti alaspäin. Itse leikkaisin osan saksilla pois.

Photobucket
Photobucket

Lopuksi vielä päälle päällyslakka. Itse tein sen virheen, että leikkasin kynsileikkurilla kynsiä siinä toivossa, että kärki siistiytyisi samalla, tuloksena se että osista kynsistä tarra "pakeni" hieman ja omaa kynttä tuli alta näkyviin. Jep, ja tiedetään ettei kynsiä saisi missään nimessä leikata leikkurilla muutenkaan!

Photobucket

Muutaman harjoituskerran jälkeen kynsistä saisi varmaan huomattavasti siistimmät. Lisäksi minun menossa tarrat eivät oikein tahtoneet pysyä paikoillaan vaan repsottivat jo lakkausta seuraavana päivänä.
Jos kiinnostuit näistä tarrroista huomaisn, että Suomessa niitä myy ainakin Seppälä. Luulen, että itse pysyttelen jatkossakin leimasin koristelussa.


9 kommenttia:

 1. Hienot kynnet sait aikaiseksi. Itse en jaksaisi näperrellä, olen tosi kärsimätön joten viilat lentäisivät kaaressa nurkkaan luultavasti hyvinkin nopeasti :D Enkä tosin työnikään vuoksi voi kynsiä juurikaan laitella.

  VastaaPoista
 2. Ansku: Kiitti! Yritin ottaa sellaisen kuvan ettei kaikki rypyt näy ;)

  VastaaPoista
 3. Aika kivan näköiset! :) Itselläni eivät tuollaiset taiteilut varmaan kestäisi kovin kauaa, kun tuppaan kolautella käsiäni milloin mihinkin.

  VastaaPoista
 4. That looks REALLY awesome! I would definately give it a try!

  xoxo,
  Froso from Style Nirvana.

  VastaaPoista
 5. Täähän tuli just sopivasti, tuli ostettua eileen itekin tuollaaset! : --- )

  VastaaPoista
 6. I love the post ^^
  If you like my blog, follow me. I'll follow you too :)
  Alla moda e con stile

  VastaaPoista
 7. You make it look super easy! Looks great.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails