maanantai 7. maaliskuuta 2011

Tyttöjen työkalupakki

Tyttären yöpöydän valaisimen lisäksi tein muitakin onnistuneita ostoksia Ikeasta. Kerroinkin teille  kauan aikaa sitten  Ikean Godmorgon -sarjan  kannellisista laatikoista,  joita ostin Tampereen reissulta . Olisin jo tuolla reissulla ostanut saman sarjan lokerollisia laatikoita, mutta nehän oli loppuunmyyty. Olin jo miltei luopunut toivosta,  etten saisi kyseistä laatikkoa kun tällä Ikean reissulla sitten tärppäsi. Kassan kautta sitten onnellisena kotiin :)


Lokerikko on kiireisten aamujen täydellinen pelastaja! Jokaisella tuotteella on paikkansa,  ne ovat helposti löydettävissä eivätkä seikkaile enää laatikoiden pohjilla. Laatikoston etuosassa on  lappeellaan oleva kätsy paikka pitkulaisille purnukoille ja esim. siveltimille. Etuosan  allaolevaan tilassa on hyvä säilyttää sellaisia tuotteita, joita ei ehkä ihan päivättäin käytä.


 Takaosassa on irtonainen ristikko-osa, jossa on kätevä säilyttää vaikka kynsilakkoja. Itsellä kynsilakat on erillisessä korissa, koska ne eivät mitenkään mahtuisi tähän lokerikkoon.

Lokerikkoa järjestellessä tuli samalla tehtyä mainio inventaario meikeistä ja tarpeetonta viskattua pois.  Huomasin samalla, että eteenkin huulipuna varastoni kaipaisi täydennystä.

Jos olet hommaamassa lokerikkoa kannattaa kotona tarkistaa veskin/kylppärin laatikoiden mitat.  Itselleni kävi niin että lokerikko ei mahtunutkaan laatikkoon suoraan vaan se piti ähistää laatikkoon poikittain.


Mutta ihan mukavasti toimii näinkin päin! Ehdottomasti hintansa arvoinen tuote!


4 kommenttia:

 1. Sinulla kävi silti parempi tuuri tuon laatikon kanssa. Mittasin kiireessä ulkopuolelta kaapin, jonne ajattelin laatikon laittaa. Nyt laatikko on noin sentin liian suuri, joten ovi jää raolleen. Vähän harmittaa.

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä superkätevältä! VOi kunpa kylppärissäni olisi laatikoita niin tuollaisen kävin ehdottomasti hakemassa tällä punaisella sekunnilla!

  Aurinkoista viikonalkua!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 3. Aijai, ollappa tuollainen järjestys ja ylipäätään noin kiva tila meikeille ja muille. Mulla niin surkeesti tilaa kosmetiikalle että ihan itkettää ;)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails