torstai 15. toukokuuta 2014

Lumene ja kumppanit

Nyt ollaan kyllä tosi myöhässä tämän huhtikuussa loppuneet postauksen kanssa. Mutta kuten olen aikaisemminkin todennut parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Loppuneissa jälleen paljon jo aikaisemmikin blogissa vilahdelleita tuotteita. Purkki toisineen tyhjeni tässä kuussa ja siivouksen yhteydessä viskasin muutamia jo parhaat päivänsä nähneitä kemppareita roskiin. Lumene oli jälleen ihan mukavasti edustettuna.


1. Lumene Matt touch syväpuhdistugeeli 2. Lumene Milky touch puhdistusemulsio 3. Lumene Matt touch ihohuokosia supistava kasvovesi. 4.Lumene Blueberry nestemäinen rajausväri. 

Kaikki tosi ok tuotteita. Tuo nestemäinen rajauskynä on ihan lemppari ja sitä ostin heti uuden tilalle.1. TreSemmé color fade protection shampoo 2. Ceridal ihoöljy 3. TreSemmé kuivashampoo
4. Dior nude meikkivoide 5. Neulash ripsiseerumi 6.Talika Lipocils ripsiseerumi.

Nämä myös kaikki ihan ok tuotteita. Meikkivoidetta ja kuivashampoota olen käyttänyt samaa jo useamman purkin myöskin. 

Sellaisia viime kuussa. Tämän kuukauden loppuneet saldo näyttää ainakin näin puolessa välissä kuuta vielä aika laihalta.  Olen myöskin aika hyvin saanut pidettyä itseni poissa kauppojen kosmetiikkahyllyiltä. Tänään tosin sorruin ostamaan uuden poskipunan ja luomiväripaletin. Mutta yhtään suihkusaippuaa tai vartalovoidetta en ole ostanut pitkään aikaan. Jees! Hyvä minä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails