keskiviikko 17. elokuuta 2011

A niin kuin arvonta

                                                     ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!!!

Muistatteko kun hehkutin kun sata lukijaa tuli täyteen, että sehän taitaisi olla ihan juhlanpaikka!? Olen miettinyt, että mikä olisi hyvä tapa juhlistaa noinkin mukavaa lukijakuntaa.  Arvontahan siitä tuli tietysti mieleen =)
Arvontavoitto ei tälläkään kertaa ole suurensuuri, mutta lahja on "great fun for parties" niin kuin paketin kyljessä lukee.Voitto sisältää kahdeksan kappaletta Vacu Vin coctailhaarukoita, avaamattomassa pakkauksessa. Haarukat on konepestäviä.

Koska en kehdannut avata pakkausta niin lainasin googlen kuvahausta muutaman kuvan haarukoista.Arvonnan säännöt tulevat tässä:


1. Jättämällä kommentin tähän postiin olet mukana yhdellä arvalla.  Toivoisin, että kommenttisi sisältäisi jotain ruusuja tai risuja minulle. Mistä tykkäät blogissani, tai mikä ei oikein ole mieleesi?

2. Liittymällä blogini lukijaksi sivupalkkiin, saat kaksi arpaa.

3.Jos vielä edellisten lisäksi liität ilmoituksen arvonnastani omaan blogiisi, saat kolme arpaa. (Voit lainata kuvan blogiisi).


Mainitsethan kommentissasi, jos olet arvonnassa mukana useammalla kuin yhdellä arvalla! Anonyymit muistakaa jättää nimimerkki ja sähköpostiosoitteenne, josta voiton osuessa kohdalle tarvittaessa tavoittaa :)

Arvonta päättyy 28.8. klo 12.00 ja arvonta käynnistyy  än yyy tee NYT!  Onnea arvontaan!
 
                                                                           
                                                                               ♥

                                                                              
 
                                                      

24 kommenttia:

 1. Hei
  Kahdella mukana hauskassa arvonnassa. Ovatpa coctailhaarukat lystikkään näköisiä. Ruusut ja risut; tykkää tavastasi kirjoittaa, tykkään aihealueiden monipuolisuudesta, tykkään postaustahdistasi, tykkään kuvistasi, paitsi...ja nyt sinne risuosastolle. En kauheasti tykkää tavasta, jolla teet itsesi kuvissa vähemmän tunnistettavaksi. Kylmä rajaus hartialinjaltakin näyttäisi vähemmän pelottavalta. No mutta, pikkujuttu isossa ihanassa kokonaisuudessa.

  VastaaPoista
 2. ensu: ISO kiitos palautteestasi. Pistän risut ja ruusut korvan taakse =)

  VastaaPoista
 3. Kahdella minäkin. Tosi söpöjä haarukoita!

  Blogistasi löytyy vähän jokaiselle jotakin luettavaa ja mielestäni se on hyvä. Itse pidän erityisesti kaikesta vaatteisiin ja keittiöön/kodinkehgetärtouhuiluun liittyvästä asiasta, mm. reseptitkin olisivat tosi bueno (kuvien keraa tietty) jos niillä vaan joskus päätäsi vaivaat. Hauskaa alkusyksyä!

  VastaaPoista
 4. insensibility: Tattis! Yritänpä pitkästä aikaan saada jotain reseptipostaustakin taas jossain välissä aikaiseksi =)

  VastaaPoista
 5. Osallistun kahdella arvalla! nuo haarukat olisiva tosi mainiot vaikka lasten synttäreillä :) tai aikuisten juhlissa jos (ja kun) lapsettaa!

  Blogisi on oman blogini sivupalkissa ja käyn yleensä kurkkimassa uusimmat postauksesi sitä kautta, vaikka en hirmu usein kommentoikaan. Tykkään eniten ihan asukuvista, saa vähän inspistä omaankin pukeutumiseen kun katselee muiden kokoamia asuja. :) olen supermielikuvitukseton pukeutuja nimittäin...

  Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 6. Hassunhauska palkinto! Mukana ollaan ja kahden arvan voimin. T:Ruusunpunaisten haaveiden Sarkka

  VastaaPoista
 7. Moikkis!

  Lähden mukaan kolmella arvalla, koska haluan haarukoita! :D

  Rirut ja ruurut. (Aloitetaan risuista, että jää loppuun mukavampi mieli.) Olen myös miettinyt tuota "pelottavaa" tunnistavuus "suttua"... Osassa kuvissa sitä ei ole ja osassa on. Toisaaltaan, mietin myös onko kyseinen kasvonpeitto välttämätöntä, koska esimerkiksi tietoja minusta kohdassa olevassa kuvassa ei sitä ole ja se kuitenkin on kohtalaisen tunnistettava kuva. Olet kuitenkin kaunis nainen, eikä sitä siltä osin tarvitse miettiä. Ja lopuksi miljoona miljoona miljoona ruusua... :) Pidän siitä, että blogisi on monipuolinen ja päivää kohden tiivis. Päiväkohtaiseen lukuu tarvitse varata järkyttävästi aikaa... Toisaaltaan joskus olisi kiva lukea joku pidempi tekstikin... Blogisi on myös mielettömän idearikas! Ja on käsittämätöntä mistä kaivosta ideasi ammennat?

  On mukavaa että olet jaksanut päivittää blogi päivittäin ja sitä on todellakin ollut mukava seurata! Toivottavasti mainitsemasi kuopat vain näyttävät pahemmilta mitä ovat ja pystyt vain hyppimään niiden yli.

  Linkitän kisasi omaan blogiini vielä tämän päivän aikana osoitteeseen http://nopso.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Ruusuiksi tiivistettynä voin sanoa, että kun blogisi on asiasisällöltään niin monipuolinen niin sitä on kiva lukea. Tyylisi myös on mun mieleeni. :)
  Pieninä risuina tulee se, että usein kun klikkaa jotain linkkiä tai vaikkapa menee postauksestasi toiseen niin pompsahtaa noi melkoisen ärsyttävät "earn money nov.io" ikkunat. Se ei taas liity mitenkään blogin sisältöön, mutta kerroinpa kuitenkin.

  Jospa nyt olisi mahdollisuuksia voittaa noi ihanat örkkiset kun en viimeksi niitä lasinmerkkaajia voittanut. :D
  -------

  Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 9. mukana kahdella arvalla!!

  Tykkään sun "päivän asu" kuvista!! sun tyyli on musta tosi kiva. Osaat myös kirjoittaa ytimekkäästi.. En nimittäin jaksa lukea tosi pitkiä postauksia.. Eli tiivimmät paketit rules..

  Jos saa antaa risuja, niin mun mielestä tossa oikeessa sivupalkissa on vähän liian paljon tavaraa... Makuasia tietty.. Mutta less is more.

  ihana syksyä sulle!!

  ps. ethän pahastu noista risuista!!!

  VastaaPoista
 10. Mukana yhdellä arvalla! Risuja en just nyt keksinyt, muuta kuin juuri tuon että olen ihmetellyt myös tuota kasvojen suttausta.. Ruusuja tulee postaustahdista ja sisustusjutut on minun mieleen kovasti!

  Sisukko

  VastaaPoista
 11. Mukana kahdella arvalla!

  Risuiksi sanoisin nuo kasvojen sensuroinnit. Olet välillä laittanut kasvokuviakin ja olet kaunis nainen. Ei ole siis mitään syytä sensuroida itseään, vaan ylpeesti kokonaista poseerausta kehiin :)

  Ruusuja tulee postaustahdista ja kuvien määrästä. Lähes joka päivä on jotain uutta ja aina saa nauttia laajasta kuvamäärästä joka on suurta plussaa.

  VastaaPoista
 12. Arvonnassa mukana yhdellä arvalla! En osaa ruusuja tai risuja antaa, mutta minähän olen aina vaan fiksoitunut noihin kotipostauksiin, joten niitä lisää!

  VastaaPoista
 13. Siis korjaus: Kahdella arvalla mukaan. Liityn nyt vihdoin myös lukijaksi :)

  VastaaPoista
 14. Osallistun kahdella arvalla. Kivat nuo coctailhaarukat. Ruusuja iso sylillinen siitä, että sinulla selvästi on, ja sen myös annat näkyä, ns. sosiaalinen omatunto. Esimerkkinä "sinun apuasi kaivataan" postaus.

  VastaaPoista
 15. Mukana kahdella arvalla. Tykkään postauksiesi mixistä, kiva että liikutaan laajalti eri aihealueilla.

  VastaaPoista
 16. Kahden mahdollisuuden voimin yritän kotiuttaa coctailtikkuja kotiin. Ovatpa tosi hauskan näköiset. Postaustahtisi on minulle tosi sopiva, usein mutta ei liian usein. Tykästyin myös sisustusleikekirjasi esittelyyn. Taidanpa itsekin inspiroitua sellaista tekemään.

  VastaaPoista
 17. Yhdellä mukana. En tiedä onko tämä edes mitenkään blogistasi kiinni, mutta tosiaankin usein linkkiä klikatessa päätyy "tienaa blogillasi rahaa" sivuille..

  VastaaPoista
 18. Ihanaa iltaa ja olen mukana yhdellä/kahdella arvalla :) Sinulla on AINA mielenkiintoisia ja mukavia postauksia. Käyn lukemassa jokíkinenpäivä postauksesi, ja olenpa lukenut myös kaikki vanhemmat(löysin blogisi kesällä 2011).

  Lämpöistä syksyä ja shampanjaa päälle ;)

  VastaaPoista
 19. Iik ihana palkinto! Kolmella mukana:)
  Tykkään päivänasuista, saan niistä itelleki vinkkejä ja inspiskuvat, joita löydät netistä on kivaa katteltavaa. Niin ja kotikuvatkin tietty...
  Täällä on kiva vierailla ja käynkin usein!
  Risuja ei multa tipu :)

  VastaaPoista
 20. Tämä näyttää virkistävän erilaiselta :)
  yhdellä arvalla mukana- haamujuhlaa odotellessa... :D

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana. Tosi kiva palkinto:) Blogisi on siitä mukava, että se on niin monipuolinen.

  VastaaPoista
 22. Kiva blogi :) Osallistun yhdellä arvalla.
  anuu-91@hotmail.com

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails