keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Postikortti Tallinnasta


Piipahdimme viime viikolla miehen kanssa kaksistaan Tallinnassa. Tällä kertaa menimme nopealla laivalla lätäkön ylitse ja yövyimme kaksi yötä hotellissa maissa.  Yövyimme vanhan kaupungin puolella, joka oli monta kertaa mukavampi ratkaisu kuin yöpyä siellä iänikuisessa Viru hotellissa! Unohtakaa tekin jo se Viru ja varatkaa rohkeasti hotelli vanhasta kaupungista! Vanhan kaupungin hotellit ovat ihan eri tunnelmaisia ja persoonallisia.


 Me yövyimme St Olav hotellissa, jonka sijainti oli täydellinen! St Olavin käytävät olivat hieman sokkeloisia ja sisustettu vanhoilla lipastoilla ja peileillä. Kaikkien huoneiden sisustus on hotellissa erilainen.

 Meidän huoneemme oli  oikein siisti ulakkohuoneisto. Ainut vika huoneessa oli se, että siellä oli aivan turkasen kuuma! Huoneessa oli kattoikkuna, jossa ei ollut verhoa, joten kun aurinko oli päivän lämmittänyt huonetta oli illalla hotelliin palatessamme meininki kuin saunassa. Ikkunan sai toki auki ja pieni pöytätuuletin helpotti pakahduttavaa kuumuutta jonkun verran, mutta ei riittävästi. Jos joskus toisen kerran yövymme vielä samassa hotellissa pyydämme huoneen jostain hieman alemmista kerroksista, joissa ei ehkä olisi ihan yhtä kuuma.
 Muuta moitittavaa kuumuuden lisäksi hotellista en löydä. Aamupala oli hotellissa oli ihan ok.


Hotellia vasta päätä sijaisee Koht olut ravintola, jossa on ihan hervoton määrä erilaisia oluita. Muistaakseni 601 erilaista. Baarissa on myös laaja valikoima siidereitä.  Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä! Suosittelen piipahtamaan jos liikutte noilla kulmilla. Pubin yhteydessä on myös pieni myymälä, josta voi ostaa erikoisoluita kotiin tuotavaksi. Ruokaravintoloista suosittelen F-Hoonetta. Sijainti hieman syrjäinen, mutta hinta-laatu suhde on kohdallaan. 
Kuvia sekä olut pubista että F-Hoonesta löytyy Instan puolelta, klick, klick, kun rullaat sivua jonkun verran alaspäin. Ostoksista teen sitten myöhemmin erillisen postauksen. Ette usko, mutta sorruin jälleen yhteen uuteen Victoria's secret tuoksuun...


                                                                       


1 kommentti:

  1. Nyt on kyllä niin tutunnäköinen hotellihuone, että ollaan varmasti miehekkeen kanssa yövytty tuolla pari vuotta sitten! Oli kyllä tunnelmallinen hotelli mutta kyllä sokkeloinen niinkuin mainitsitkin. Eksyttiin yhtenä aamuna matkalla ullakkohuoneesta aamiaishuoneeseen ja vahingossa pyrittiin sisään jonkun muun hotellihuoneeseen :D Vieläkin naurattaa tuo kömmähdys.
    F-Hoone on ihana ravinteli! Niinkuin koko Tallinnakin :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails