maanantai 13. heinäkuuta 2015

Victoria's Secret Victoria


Pafoksen lentokentän taxfree myymälän valikoimassa ei ollut niitä tuoksuja, joita olin ajatellut ostavani. Olisin halunnut tuoksutella Marc Jacobs Daisy Sorbet tuoksua ja Victoria's Secret Flowerbomb tuoksua. Kumpaakaan ei siis valitettavasti kuulunut heidän valikoimaansa.


Lentokoneen valikoimaan kuului Victoria's Secret Victoria tuoksu.  Tämän ostin itselleni ilman, että tiesin miltä tämä tuoksuu koska siitä ei ollut testerituoksua.  En ole koskaan aikaisemmin ostanut itselleni tuoksua ilman, että olisin voinut testata sitä omalle iholleni. Kerran kylläkin ostin laivalta tuoksun kamalassa nuhassa ja silloin valinta ei osunut ihan niin nappiin ja tuoksu lähtikin kierrätykseen ystävälleni.


Lentoemäntä kuvaili tuoksua hieman makeaksi ja sellaiseksi Escadan kesätuoksuja muistuttavaksi.  Tämän kuvauksen perusteella uskalsin ottaa riskin ja ostaa tuoksun itselleni.

Pakkauksen mukaan tuoksua kuvataan näin: 

Fresh. Sexy.
Totally irresistible.
Victoria.
Red Berries * Victoria Rose
Creme Brulée


Siis eihän tämä voi tuoksua muuta kuin hyvältä ;)
Kiva kaveri aikaisemmin ostamalleni Noir Tease tuoksulleGuessin liikkeestä löysin myös jotain kivaa itselleni, mutta siitä sitten myöhemmin lisää. ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails