lauantai 26. maaliskuuta 2016

Ihana aamu


Aamut ilman herätyskellon pirinää, rakastan .

Vielä olisi kaksi vapaa-aamua ennen arkeen paluuta. Minun arkiaamut ovat niin tiukille aikataulutettuja ettei siinä ennätä paljoa kikkailemaan aamupalan kanssa. Siksi useasti vapaapäivinä onkin kiva surauttaa smoothie aamupalaksi. 


Yksinkertainen smoothie syntyy vaikka näistä tarvikkeista:

200 g rahkaa
marjoja 1,5 dl
 ½ ananaspurkki
½ banaani
   1 rkl kauraleseitä

Kaikki vaan sekaisin blenderissä.
Hommasin kotiin pari viikkoa sitten jumppapallon. Jumppapallo on halpa treeniväline, jolla saa tehokasta treeniä keskivartalon lihaksille. Kuntosalilaitteisiin verrattuna jumppapallon etu on siinä, että se kehittää erityisesti keskivartalon lihaksia, jotka vastaavasti kuntosalilla jäävät helposti vähemmälle treenille. 
Jumppapallolla treenaat monipuolisesti niin vatsat, kyljet, selkälihakset kuin pakarat ja reidetkin. Netistä löytyy lukematon määrä ohjeita erilaisiin pallotreeneihin. Kokeileppas vaikka rintalihastreeniä penkin sijaan pallon päällä, tekee muuten ihan erilailla kutaa vatsalihaksille!


Omistatko sinä jumppapallon ja mitkä ovat sinun lemppariliikkeet pallon kanssa?

                                                      ★


                                                         
2 kommenttia:

  1. Mulla on myös jumppapallo. Suosikkiliikkeet sen kanssa on alaselkälihasten teko pallon päällä, takareisiin ottava liike maasssa selällään ja vedetään palloa nilkasta peppua kohden niin että peppu nousee ja kyykky niin että pallo on seinän ja selän välissä. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä teen myös noita jumppapallo kyykkyjä kahvakuula lisäpainona :)

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails