torstai 27. huhtikuuta 2017

Vaatehuoneessa ei tilaa kaikille vaatteille, mutta ei siltikään mitään päälle laitettavaa?

Kuulostaako otsikon tilanne sinustakin tutulta? Minä ostan jatkuvasti uusia vaatteita ja silti olen saman probleeman äärellä monena aamuna viikossa, mitä ihmettä sitä laittaisi päällensä?  Olenkin miettinyt viime aikoina omaa rahan käyttöäni ja vaatehuoneen sisältöäni. Sorrun usein ohimeneviin muotihitteihin ja jostain oikein innostuneena saatan hommata samantyylisiä trendijuttuja useampia kappaleita pienen ajan sisällä. Mainittakkoon vaikka Bombertakit, joita allekirjoittaneelta löytyy 5 kpl. Joka arkipäivälle omansa :) .

Haluaisin oppia järkevämmäksi rahankäyttäjäksi ja oppia kokoamaan  itselleni ajattoman vaatekaapin, jossa erilaiset muotijutut toimisivat vain pieninä vaihtuvina mausteina.

Sain sopivasti noin viikko sitten sähköpostia Espritiltä ja ajattelinkin nyt heidän nettikaupansa sivuja apuna käyttäen koota  muutamia kollaaseja vinkiksi ajattoman vaatekaapin kokoamiseksi.

                                                       Takit ja neuletakit
Takkiosastolta jokaiselta naiselta tulisi löytyä ainakin klassinen musta takki, vaalea trenssi, biker nahkatakki sekä musta perusjakku.  Hmm... Itseltäni puutuu ainakin vaalea trenssi.
Yksinkertaiset neuleet toimivat monenlaisissa asuissa ja perusvärit kuten harmaa, valkea, beige ja musta ovat aina varmoja valintoja.

                                                            

                                                              Yläosat

 


Yläosat voisivat koostua muutamasta perusvärisestä t-paidasta, klassisista raitapaidoista sekä valkoisesta kauluspaidasta. Myös muutama siistimpi yläosa on hyvä mahduttaa joukkoon. Tuo sininen toppi, jossa on drinkki- ja aurinkolaseja on niin söpö . Isomman kuvan siitä näet täältä. 
Luulempa, että minulla olisi juuri sen mentävä aukko vielä vaaterekissäni ;). 

                                                   Alaosat 

 


Alaosista olisi hyvä löytyä parit hyvin istuvat perushousut; mustilla ja sinisillä pärjää jo aika kivasti. Kesäksi myös valkoiset farkut on raikas valinta. Muutama perus hamonen ja miksei vaikka farkkushortsit ja mustat nahkahousut voisi garderobiin sisältyä.
Erilaisilla kengillä ja asusteilla saat perusvaatekaapin sisältöä muokattua joko rennon arkisemmaksi tai juhlavammaksi.  Ja niitä trendijuttuja lisäämällä saat asuihin lisää menoa ja meininkiä. Nämä ohjeet kun muistaisi itsekkin pitää mielessä vaatekaupoissa pyöriessä niin ei tulisi hamstrattua niin paljoa kertakäyttö kamaa kaappeihin.

                                                                           


                                                                          (Kuvat Esprit.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails