torstai 8. huhtikuuta 2010

Apua kaivataan!!!

Photobucket

Eli kuulkaas ihanaiset tilanne on nyt tämä; olohuone kaipaisi pikaisesti uudistusta! Talveksi hankitut kimalle "bling bling" tyynyt alkavat olla jo hiukka liian talviset (ehkä jopa jouluiset) ja verhot ovat alusta asti olleet pieni murheen kryyni. Eli nämä pitäisi saada vaihtoon ja pikaisesti. Mitä ja millaiset tilalle?Toisella seinällä on kaksi isoa ikkunaa lisää eli mitkään överi kalliit verhot ei tule kysymykseen. Myös noista pinkeistä jutuista olen valmis tarvittaessa luopumaan.
Olisiko teillä heittää ideoita miten voisin tekstiileillä uudistaa olkkaria, jotenkin olen itse sokeutunut näkemään mitä tälle tekisi.

2 kommenttia:

 1. Täällä yksi innokas apulainen ilmoittautuu :) Mitä värisävyjä on taulussa ja matossa?

  Riippuu tietysti omista värisuosikeistasi, mutta aika kiva yhdistelmä voisi olla esim. puuterin/marjapuuron punainen/roosa ja beige. Ne voisi varmaan aika helposti yhdistää jo olemassaoleviin sävyihin.

  Toinen aika kiva uudistusväri on sellainen pehmeä limenvihreä.

  Onko sohva musta vai joku muu tumma väri?

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Mia! Toinen sohva on musta ja toinen ehkä sellainen tumma hiiren harmaa. Matto on luonnonvaalea. Taulussa luonnonvaaleaa, mustaa ja harmaata. Seinä on sellainen tosi vaalea maitokahvi. Kuulostaapa aika sillisaalaatilta kun ne näin listaa... Noi verhot on aika vaikeat. Tykkään paneliverhoista, mutta tuossa ne näyttää jotenkin sanoisinko köyhiltä. Ja kait ne on jo vähän poissa muodistakin.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails