maanantai 12. huhtikuuta 2010

Striped sunday & Denim monday

Jee, sain tänään ilokseni huomata, että blogillani on nyt täydet kymmen lukijaa! Kiva tietää, että joku ainakin joskus siellä ruudun takana käy lukemassa höpinöitäni. Tämä on muuten 200 postaus, jonka teen. Olempas ollut ahkera! Ei ole laatu kyllä tainnut aina korvata määrää...
Tänään ajattelin tärskäyttää ihan kaksi eri päivänasua näkyville.
Ekas raidallinen kotiasu sunnuntailta.

Neuletakki on se, jonka tilasin joku aika sitten Ginasta. Muuten tykkään kyllä tuosta, mutta numeroa pienempi oli ollut voinut olla passelimpi tälläiselle tapille. Alla Zaran t-paita, farkkuleggarit jostain. Älkää säikähtäkö nakki varpaitani ;)

Ja sitten tämän päivänasua. Taas näitä tosi laadukkaita kuvia peilin kautta. Vanha palvelijani farkkutakki pääsi tänään ulkoilutukseen. Jotain hyötyä siitäkin, että ei ole ihan niin nuori; kaikki tulee uudelleen muotiin.

Tämä viimenen on ihan paras!! Ilme on niin hurja, että kuva on suorastaan pakko julkaista!! Lattialla on siis jotain tosi järkyttävää ainakin ilmeestä päätellen!


Harmaa paita on muuten lauantainen ostos Seppälästä. Olisin halunnut tuon tyylisen mielummin valkeana, mutta meneehän tuo harmaakin. Pitäis muuten vissiin alkaa kaivelemaan kesäisempiä kenkiä esille.

Mutta nyt alan valmistautua tästä meikkikutsuille lähtöön. Kuulin, että jotain laukkukutsujakin on olemassa,oletteko olleet? Minua ainakin kiinnostaisi.

1 kommentti:

  1. thanks for your comment! i love that striped top! anything w/navy stripes i love haha, and your denim jacket outfit is cute too :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails