sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Seuraava luku-urakka

Sain eilen luettua himoshoppaajan jatko-osan loppuun. Ihan jees kirja oli, mutta kieltämättä tosi samanlainen kuin ensimmäinen osa . Illalla aloittelin sitten lukemaan tätä Maise Njorin ja Camilla Stockmannin kirjaa "Äidit ja tyttäret: kirjeenvaihtoa.Kirjan takakannen teksti kuvailee kirjaa näin:Ihanan räävitöntä naishuumoria!

Maise Njor jää äitiyslomalle saatuaan kolmannen lapsensa, Camilla Stockmann on pariutumassa ja pelkää kuollakseen sitoutumista (hän on oivassa uraputkessa).

Maise ja Camilla tutustuvat toisiinsa sähköpostitse vuoden ajan, tapaamatta toisiaan koskaan. No, yhden kerran. Roskilden rock-festivaalien vessajonossa.

Nämä hurmaavat naiset osaavat nauraa itselleen. Kirja täyttyy naiseuden koko kirjosta: omasta ja perheen aineenvaihdunnasta, libidosta, heikkouksista ja vahvuuksista. He kirjoittavat ruoasta, kodinhoidosta ja -hoitamattomuudesta, läheisistään, miehistään (entisistä ja nykyisistä), seksistä, työstä ja etenkin nykyisyydestä. Muuten, Maisen 8-vuotias tytär ihailee Hitleriä yli kaiken.

Sekä Camilla että Maise hallitsevat itsensä nolaamisen mitä erilaisimmissa elämäntilanteissa ja erityisesti humalassa.

Oletteko lukeneet tuota kirjaa, mitä tykkäsitte?!

2 kommenttia:

  1. pitäs kyllä opetella lukemaan kirjoja :)

    VastaaPoista
  2. Minulla jotenkin kevät herättää aina luku innostuksen. Aika outoa kyllä, luulisi paremminkin, että talven pimeinä iltoina tulisi paremminkin luettua :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails