tiistai 27. huhtikuuta 2010

Omituisten otusten kerho

Sain Miss Bambilta seuraavan haasteen:

» Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. »

1.Kun ostan uuden vaatteen, en koskaan irrota hinta- ja muita lappuja pois ennen kuin otan vaatteen käyttöön. Saan ihmeellistä mielihyvää siitä, että vaaterekissä riippuu uusia vaatteita, joissa on laput vielä paikoillaan.


2. Laitan aina viimeiseksi käyttäni vaatteen ripustustangon takimmaiseksi.  Vaatteet on siis kaikkea muuta kuin väreittäin järjestyksessä.


3. Minun pitää aina varmuuden varoiksi käydä vessa ennen kuin lähden jonnekin, vaikka olisinkin ihan äskettäin käynyt "pikkulassa".4. Vessapaperirullan on rullauduttava oikeinpäin, eli niinpäin, että paperi juoksee yläpuolelta. Jos joku on laittanut rullan toistepäin, käännän sen "oikeinpäin".


5. Napostelen kotona salaa karkkia kaapista, ja luulen että alan pikkuhiljaa itsekkin uskoa huulena heitettyyn ajatukseen ettei salaa syöminen lihota ;) Vaikka vyötärönympärys alkaakin puhua vastaan tuota ajatusta....


(Kuvat googlen kuvahausta)


Haastan mukaan:

4 kommenttia:

 1. Superkiva! Tämä pitää tehdä :) :) Kivaa lähestyvää vappua!!

  VastaaPoista
 2. hih, tää on hauska!:) Otan haasteen vastaan;)
  Hauskaa vappua toivotellaan täältäkin:)

  VastaaPoista
 3. Nuo kohdat 2 & 3 on tosi käteviä tapoja. Eipä tule aina käytettyä samaa paitaa. Mulla on ihan sama juttu ton vessapaperirullan kanssa! :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails