sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Lenkki nakin kuoressa?

Nellystä tilaamani mekot saapuivat nopeasti, kuten Nellystä tilaukset yleensäkin, kiitosta siitä! Olen pyöritellyt ja sovitellut mekkoja kerta toisensa jälkeen.  Nämä kaksi mekkoa valikoitui kuitenkin suosikeikseni ja mekot olivat minusta tosi kauniit. Harmikseni ne vaan ei oikein istuneet päälleni. Lähinnä lantioseudusta mekot tuntuivat kinttaavan. Kunnollisilla alusvaatteilla (ja parin kilonpainon pudotuksella) olisi tilanetta voinut ehkä hieman helpottaa, mutta ei lienee järkevää ostaa juhlamekkoa joka ei istu kauniisti päälle... Tein siis kylmäpäisen päätöksen ja pakkasin ne kaikki mekot palatuspussiin ja teippasin pussin suun tiukkaan kiinni.

Photobucket

Juhlamekko on siis edelleen hakusessa. No, jospa Tampereen reissulta löytyisi jotain kivaa kesän tulevia juhlia varten. Tampereelle olisi tarkoitus mennä puolentoista viikon päästä AC/DC:n konserttiin. Ihan superia saada pari ylimääräistä vapaapäivää keskellä viikkoa :) Sen voimin jaksaa taas vääntää töissä!

2 kommenttia:

  1. Kauniita mekkoja, harmi että eivät sopineet. Mulla on monesti käynyt samoin ja on pitänyt palauttaa muuten niin kivat vaatteet.

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllähän tuollaisen istuvan vaatteen osto nettikaupasta on aika vaikeaa. Näytti niiden kauniiden hoikkien, pitkäsääristen mallien päällä noi mekot niin hyvältä, että pakko oli kopaista josko kävis tälläiselle persjalkasellekin, mutta eipä käyneet ;)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails