perjantai 7. toukokuuta 2010

White and coral

Sain tässä yksi ilta pakkomielteen lakata korallinväriset kynnet ja tehdä niihin Konad laatoilla seepraraitoja. Ihanan kesäiset tuli! Harmi, vaan että lakka alkaa olla sen verran lopussa ettei tuolla lakalla enää montaa lakkausta tehdä. Täytynee metsästää uusi korallinvärinen lakka :)


Aamu kiireessä valittu asu sävy sävyyn kynsien kanssa. Aamulla asu näytti hyvältä, mutta miks minusta tuo Vero Modasta pari päivää sitten ostettu paita näyttää näissä kuvissa hiukka kulahtaneelta yöpaidalta?!


Laukku on O.S.I:n ja enempi kyllä oranssi kuin koralli... Hattiwatti mukikin pääsi kuvaan aamukaffeilta kun tajusin, että sekin natsaa asuu ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille ja kaikille äideille hyvää äitienpäivää!

4 kommenttia:

 1. Wow they are some seriously awesome nails!
  x

  VastaaPoista
 2. woahhh your nails are so cool! i love that color!

  VastaaPoista
 3. Mulla on kans ollut sellainen "olis pakko saada koralleja juttuja" -vimma tässä kevään aikana. Just huulipunaa ja kynsilakkaa :) Mutta kumpaakaan ei oikein löydy kaupoista, nyyh. Hienot kynnet! Ihanaa viikonloppua ja oikein mahtavaa äitienpäivää! :)

  VastaaPoista
 4. Thanks girls!
  Mia: Meidän lähi Seppälässä oli ainakin vielä tuota samaista kynsilakkaa vielä jäljellä. On sellainen kätevä edullinen pikkupullo :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails