torstai 6. toukokuuta 2010

Lukutoukan haukkaamaa

Sain tänään luettua loppuun kirjan Äidit ja tyttäret -kirjeenvaihtoa. Kirjassa oli todella hauskoja pikkujuttuja, ja voi kyllä suositella kyseistä kirjaa. Alman blogista sain vinkin Eve Hietamiehen kirjoittamasta kirjasta Yösyöttö. Varasin sen heti kirjastosta ja nyt olen lukenut ensimmäiset sata sivua. Kirja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja teksti on nopealukuista. Teksti on uponnut ainakin minuun kovaa ja korkealta, en tiedä johtuuko siitä, että itsekkin kuulun erääseen kirjassa mainittuun ammattiryhmään ;)


Kuvaus kirjasta


Kiitetyn tekijän valloittava paluu: hersyvä romaani miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.
 
(Teksti lainattu täältä)

4 kommenttia:

 1. Hihii. Toi kirja oli ihanan hauska. Mäkin kuulun yhteen kirjassa mainittuun ammattiryhmään.:) Muistan, ku aloitin kirjan yhdellä junamatkalla ja poikaystävä sai koko ajan ihmetellä, et mitä mä hörisen.:) Se kohta, jossa se mies soittaa Mannerheimin lastensuojeluliittoon niistä korvikkeista, on ihan paras!:)

  VastaaPoista
 2. Jep,puhelinkeskustelu kohta oli kyllä aika hauska! Kiitti sulle vaan kirjavinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Heissan Hanna! Piti sanoa vielä näin jälkijunassa, että tuo banneri on tosi hieno! Vitsi, mä haluaisin kans jonkun sorttisen uuden bannerin. Pitää varmaan vähän paneutua, että kuinka sellainen oikein väkästään kokooon. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitti Mia! Uusi banneri on kyllä kiva piristys. Mä olen ihan käsi vielä näissä hommissa, mutta yritys on kova! Onnistuu varmasti sinultakin, jos onnistui minultakin ;)Viikkonloppuja sinullekin :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails