keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

1's a company, 2's a crowd, and 3's a party!

Elloksen paketti tulla tupsahti tänään. Kätevä tuo express paketti. Tilauksen tein sunnuntaina ja tänään paketti oli jo minulla perillä. Tilaus sisälti siis lähinnä kenkiä ison paketillisen.  Siwan tätikin totesi kun hain pakettia, että jaahas se onkin tämä ISO paketti :)
Osa kengistä lähtee palautukseen. Yhdet olivat ihan väärät kengät. Piti olla kokoa 37 remmikorkkarit, mutta paketissa oli kokoa 42 jotkut vaalea kangaskengät. Yhdet liian isot jne.
Tässä suosikki kolmikkoni!Nämä kengät jäävät ehdottomasti. Korkoa juuri sopivasti minun jalalle ja jotenkin yksinkertaisen tyylikkäät. Hintakaan ei paha.


Näissäkin aika passeli korko, mutta minun suht kapealle jalalle malli  on hieman liian löysä, ja kenkä lonksuu kävellessä jalassa.


Nämä oli ehdottamasti kaikkein makeimmat ( ja kalleimmat)! Olen jo joskus aiemmin sovittanut näitä kenkäkaupassa ja silloin tuo päällysremmi painoi jalkaa, niin nytkin vähän. Muutenkin suhteellisen epämukava jalassa, mutta kyllähän nämä on tosi herkut.  LOVE THEM! Vai mitä te tykkäätte?!

Killerikorot, ellei jopa murderer ;)

1 kommentti:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails