keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Tiedoksi kaikille naisille!

Jos olet aloittamassa kesän terassikautta niin on pakko kertoa tosi rasittava juttu, joka tapahtui viime lauantaina. Poikkesin likkakaverini kanssa terassille. Siihen tuli heti pari tyyppiä, jotka ei millään halunneet jättää meitä rauhaan! Ne oli kyllä tosiaan ärsyttäviä, just semmoisia mitä miehet nyt sattuu joskus olemaan.

Loppujen lopuksi oli ihan pakko sanoa niille, että oltiin molemmat varattuja ja meitä ei tosiaankaan kiinnostanut heidän seuransa. Vihdoin ja viimein päästiin niistä sitten eroon, mutta ehdittiin ottaa niistä kuva ihan siksi, jos sattuvat samalle terassille kuin sinä, niin tiedät varoa! Siis VARO tosiaan! Vaikkei ne miltään näytä, eikä järin fiksuilta vaikuta, osaavat puhua niin että vaikea siinä on sanoa EI!

                                        Hyviä terassikelejä ja aurinkoista kesänjatkoa!HAH HAH! Pakko oli jakaa tämä hauska sähköposti teidän kanssa! Tämä on pyörinyt sähköposteissa jo jonkun aikaa, ja  varmaan osa teistä on jo sen nähnytkin. Mutta vaikka juttu ehkä onkin jo vanha saadaanpahan mieskomeutta tänne minunkin blogiini :)

1 kommentti:

 1. Yeah! Mi tops is from H&M :)

  Thanks for your lovely comment, dear!

  Brad Pitt and George Clooney... :D:D

  Kisses
  Lara

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails