keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Lisätilan ostamisesta blogiin

Alla näkyvä kuva ei liity mitenkään postauksen aiheeseen, mutta koska se on minusta kiva kuva laitoin sen nyt kumminkin tänne.
Mutta asiaan. Kuvatilani blogista on siis ollut lopussa jo jonkin aikaa, kuten jo aikaisemminkin kirjoittelin. Olen nyt ladannut tänne kaikki kuvat Photobucketin kautta. Nyt kuvien lataaminen tuota kautta on alkanut tuntumaan aika työläältä.  Ajattelinkin, että ostaisin nyt lisää kuvatilaa blogiini. Kysynkin nyt teiltä kokemuksia tuosta lisätilan ostamisesta. Minua hieman hirvittää kun oston yhteydessä pitää antaa pankkikortin numero. Uskaltaako sen antaa? Lisäksi tuollaisten maksusopimusten tekeminen hieman epäilyttää, kertaostoksena kun lisätilaa ei ilmeisesti voi ostaa.

Alla toinen tämän postaus, kurkista sekin jos kiinnostaa ;)


Photobucket

                                                                               (kuva)

                                                          Hieman skeptisesti tänään kaikkeen suhtautuva,

3 kommenttia:

  1. Minä ostin lisätilaa blogiin, eikä ole ollut mitään ongelmia. Voin suositella! :) Minusta se vaikutti siltä, että se ostetaan aina vuodeksi kerrallaan, eli se olisi kertaostos. Voin kyllä olla väärässäkin...

    VastaaPoista
  2. Marella: I like it a lot too!
    Tuulia: Kiitti kommentistasi. Ehkä mäkin sitten uskallan alkaa ostoksille :) Tosin jostain syystä viimeisimpään postiin sain kuvat lisättyä suoraan. Aika erikoista, kun en kuitenkaan ole juuri mitään kuvia poistanutkaan.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails