sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Loma-ajatuksissa

Vielä viisi työpäivää ja sitten koittaisi odotettu viikon talviloma. Oltiin tänä vuonna hieman myöhässä lomasuunnitelmien kanssa. Varattiin sitten hätäpäissämme lomaviikolle Tallinnan risteily. Saatiin muuten risteily perhehytillä edullisemmin kuin yksi yö hotellissa Suomessa olisi maksanut viisi henkiselle perheelleemme. Aika hassua!


Photobucket

Vaikka matka onkin vain lyhyt yhden yön reissu, odotan sitä jo kovasti. Kiva päästä seisovaan pöytään ja tuoksuostoksille. En ole vuosiin käynytkään Tallinnassa.

Photobucket

Maissa on vaan neljä tuntia aikaa eli ei järin kovin paljoa shoppailuaikaa. Lasten kanssa ruokailuihin ja muihin kuluu vielä luonnollisesti enemmän aikaa kuin aikuisporukalla liikkuessa.
Kyselesinkin nyt teiltä hyviä vinkkejä missä kannattaa käydä kun aikaa on vain rajallisesti? Onko mitään hyviä ostospaikkoja/ravintoloita lähellä satamaa?

Photobucket

                                                   (kuvat)

                                              Lomaa odotellen,

3 kommenttia:

 1. I absolutely love that last image!!!!!!!! Happy Sunday!

  Kristin xo

  VastaaPoista
 2. hei!
  jos aika rajallista, kannattaa ottaa satamasta taksi, ja huristella viru-keskukseen. sielä kaikki saman katon alla. ja aivan vieressä myös rottermanin kauppakeskus. mukavaa matkaa!

  Heidi

  VastaaPoista
 3. Kristin: I like that picture too!
  Anonyymi: Kiitti vinkistä! Meidän porukka vaan ei mahdu ihan tavan taxiin, että pitääpä katsella :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails