keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Run out of space!!Apua, auttakaa mummoa lumessa!!! Mitä mun nyt pitäis tehdä? Kun yritän ladata kuvia tänne, kone ilmoittaa vaan että tila lopussa. Osta lisää tilaa. Arvatkaa vaan ostanko?! No, empä taida!


 Vähän sylettää ensin ladata kuvat photophuketiin ja siitä tänne! Työlääksi käy. Miten te blogisiskot olette vastaavassa tilanteessa toimineet?  Miten lataustilaa saa lisää? Vai pitääkö kuvat tosiaan ladata jatkossa jonkun kuvapalvelimen kautta?
2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole koskaan ollut tuota ongelmaa, vaikka olen blogannut jo kauan. Talletan kuvat omalle kovalevylle ja siitä lataan blogiin. En käytä Picasaa ollenkaan siis. Joskus käytin Tinypiciä, mutta en enää pitkään aikaan. Hmmm...en nyt tiedä oliko tästä apua, mutta olen käsittänyt, että tuo kuvatila tulee vastaan nimenomaan Picasan kanssa.

    VastaaPoista
  2. Mulla ei oo ainakaan vielä tuota ongelmaa ollut, mulla taitaa olla joku 17% käytettynä vaikka oon aika paljon kuvia laittanut. Muutaman kuvan oon pistänyt Photobucketin kautta, kun Picasan kuvapankki ei oo jostain syystä toiminut. Edelliseen blogiin/nettipäiväkirjaan piti laittaa kuvat aina tyyliin jostain Photobucketista ja se välillä ärsytti että piti eri paikasta hakee ne.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails