torstai 24. helmikuuta 2011

LV cruise 2011

Sitkeä flunssa se vaan jatkaa kiusaamista, joten edelleen vietän aikaa kotosalla villasukissa ja nessu paketin vieressä.  Ensi viikolla olisi talviloma, joten huomenna olisi pakko kyetä menemään töihin hoitamaan muutama asia pois mielestä ennen loman alkua. Ei tuu mitään jos loma menee siihen, että mietin tekemättä jääneitä hommia.
Luksus fiilikset on täällä aika kateissa kun nenä punoittaa, silmät vuotavat ja hiukset sojottavat sinne tänne. Mutta hei, löysin netistä ihania kuvia! Ehkä nämä piristävät, no ainakin ne saavat kaipaamaan kesää ja uutta laukkua :)


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Jos teillä on  kokemuksia lisätilan ostamisesta blogiinne, niin olisi tosi nastaa jos jättäisitte kommenttia eiliseen postiini.

                                                                              (pics)

3 kommenttia:

 1. love LV :))

  LOVE
  minnja

  http://minnja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Voi että pikasia paranemisia sinnekkin! Kumpa oiskin joku päivä itellä rahaa joihinkin noista laukuista, mutta saattaa jäädä vaan haaveeks, aina voi silti unelmoida ;)

  VastaaPoista
 3. Niin herkullisia kuvia varsinkin 1. ja tuo 3. ihan minun mieleeni. Tuntuu että viime aikoina olen kyllästynyt LV:hen mutta nämä kuva herättivät jälleen mielenkiintoni :))

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails