maanantai 18. huhtikuuta 2011

180411

Se olisi pääsiäsviikko pyörähtänyt käyntiin! Neljän päivän työviikko edessä. Pian sitten jo vappukin kolkuttelee ovella. Vieläkö jaksatte katsella  pääsiäiskuvia? Ei se mitään tässä niitä kuitenkin ;)
                                                                      (Pics Julia Hoersch)


                              Täällä jännätään ennättääkö rairuohot kasvamaan pääsiäiseen mennessä!5 kommenttia:

 1. Tätä blogia olis todella kiva seurata, mutta teknisten ongelmien takia mun lukemiset taitaa nyt jäädä tähän. Sivusto on todella raskas, edes mun 100 megan nettiyhteys ei jaksa pyörittää tätä nykimättä. Lisäksi tästä sivustosta hyppää usein jotain erikoisia pop-up ikkunoita, mistä mun virustentorjuntaohjelma varoittelee...Olisko pieni tekninen check up paikallaan?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Harmillista, että blogini ei toimi koneellasi kunnolla. Muilta en ole saanut samanlaista palautetta. Joku muukin lukijani kyllä mainitsi noista pop-up ikkunoista; "haluatko tienata rahaa?" tai joku muu vastaava. Tekisin heti mainitsemasi teknisen check upin, mutta valitettavasti en taida osata sellaista tehdä...

  VastaaPoista
 3. Ai samperi..johan on röyhkeäks ryhtyneet ne pylväät!!!! Aivan ihania kuvia!!!! tuo kani...lammas...mikä lie on ylisöpö=)

  VastaaPoista
 4. Marella: Thanks =)
  Keke: Onneks ei ole mikään uuden karhee auto,sit ehkä harmittaisikin. Nyt lähinnä vaan huvittaa oma törppöys.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails