maanantai 11. huhtikuuta 2011

Corylus avellana contorta and easter decoration

Eilen laitoin kotiini ensimmäiset pääsiäiskoristeet. Rairuohot on vielä kylvämättä, mutta jospa vaikka huomenna ne saisi laitettua itämään.
Viime pääsiäiseksi ostettu koristemunat pääsivät peikonpähkinän oksille roikkumaan.                                                         Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
6 kommenttia:

 1. noi sun koristeet on kivan tyylikkäitä ja nättejä. Jotenkin olen pitänyt pääsiaistä vähän sellasena krääsäjuhlana, keltasia tipuja ja erivärisiä munia pitkin poikin. Mutta sinäpä teit pääsiäiskoristelutkin tyylillä :D

  VastaaPoista
 2. Tosi tyylikkäitä!!!samaa mieltä Anskun kanssa...ja ihan tähän väliin, mä en löydä Anskun blogiosoitetta enää...voisiko teistä jompi kumpi laittaa=)=)=)

  Mä laitoin eilen rairuohon kasvaa ja narsissit terassille..siihen ne saa tänä vuonna jädä mut jotain tuommosta haluisin ens vuonna!!!

  VastaaPoista
 3. Yhdyn Anskun ja Keken kommentteihin, ihanan tyylikästä pääsiäiskoristelua! :) Mäkään en oikein tipumeiningistä piittaa, mutta nuo ovat kyllä tosi nättejä juttuja :)

  VastaaPoista
 4. tuun uudemman kerran kurkkaan, photobucketissa jotain säätöö ni kuvat ei näy :)

  VastaaPoista
 5. ihania!
  uskon kyllä et photobucketin kuvat alkaa näkyä taas, siellä on mun mielestä usein jotain tommosta. siks en käytä sitä, mun kärsivällisyydellä ei tulis mitään :D

  VastaaPoista
 6. Ansku: Voi kiitos Sinulle! Minäkään en kovin välitä niistä ihan perinteisistä pääsiäiskoristeista.
  Keke: Voi ei! Minulla on rairuohot vieläkin kylvämättä... Eivät taida enää ennättää pääsiäiseksi =(
  Sofiina: Meillä lapset haluaa aina muutaman tipusenkin ja luulen että heinän reunalle muutaman laitankin kurkistelemaan. Jos se heinä nyt vielä ennättää kasvamaan...
  S: Kiva kun tulit uudelleen kurkistelemaan =)Minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin pitkäkestoista ongelmaa tuon photobucketin kanssa. Toivottavasti saan kuvani takaisin!

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails