torstai 21. huhtikuuta 2011

Post from Hong Kong

Olen kuullut useiden ihmisten kertovan kuinka paljon edullisemmin kampaamotuotteita saa netistä ulkoimailta tilaamalla. Usein tämä on käynyt itselläkin mielessä, mutta olen ollut niin laiska etten ole jaksanut alkaa etsimään sopivaa sivustoa josta tilata. Sitten näin jokunen aika sitten Avec Scocia blogissa kätevän listan kampaamotuotteita myyvistä sivustoista, ja aloin tuumasta toimeen. Päädyin tilamaan  Strawberry.net sivuilta Tigin tuotteita. Tein tilauksen torstaina ja tiistaina paketti Hong Kongista oli jo perillä luonani. Tosi nopea toimitus siis!


Lähdin varovasti liikkeelle tilaamalla vain kaksi tuotetta. Ensimmäisen onnistuneen tilauksen jälkeen uskon kuitenkin, että  tilaan toisenkin kerran.  Sain nämä tuotteet  melkein yhden hinnalla. Uskomatonta muuten miten kalliit Suomessa on postimaksutkin verrattuna noihin hintoihin kun tilaa ulkomailta.

Niin ja mitäkö noilla munilla on tekemistä puteleiden kanssa?! No, ei sitten  yhtään mitään. Kävivät vaan niin hyvin väriin ja ajankohtaan, että laitoin ne koristamaan kuvaa.
Minusta tuo Ego Boost pullo on muuten tosi kivan näköinen.

Oletko käyttänyt näitä Tigin tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Tigin tuotteet on ihania! itsellänikin niitä aika reilu määrä. Suomessa kaikesta otetaan niin törkeitä hintoja, itsekkin olen tilannut Tigin tuotteita Fruugo.comista.

    Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Ei ole noista tuotteista käyttökokemuksia mutta kyseisestä nettikaupasta on. Hyvin on toiminut minun kohdallani. Olen tilannut muutaman kerran.

    Iloista pääsiäistä!!!

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails