tiistai 26. huhtikuuta 2011

Solkapslar

Itseruskettavien ja muiden sävyttävien systeemien aika alkaa olla taas käsillä. Kukapa nyt haluaisi kulkea valkoisilla kanankoivilla. Viikonloppuna aloitin beetakaroteeni kuurin. Ihoni on kyllä muutoinkin suht helposti ruskettuvaa sorttia, mutta mikseipä tuota rusketusta vielä yrittäisi itse edistää, jos se kerran jotenkin on mahdollista. En ole kyllä ennen moisia kapseleita popsinut, jotenka ei ole myöskään kokemusta niiden toimivuudesta.Pakkausseloste kuuluu näin:
"Kuuri aloitetaan 2-3 viikkoa ennen auringonottoa ja jatketaan koko aurinkojakson aikana. Kapselit aktivoivat pigmentin muodostusta nopeuttaen rusketusta. Samalla ne suojaavat ihoa ja ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ryppyjen muodostumista. Rusketus pysyy kauniina pidempään kun jatkat käyttöä vielä kuukauden auringonoton lopettamisen jälkeen. "


Onko sinulla kokemusta aurinkokapseleista?6 kommenttia:

 1. Ei ole kokemusta joten kerrohan sitten miten toimivat?

  VastaaPoista
 2. Ansku: Jep, jep! Minäpä raportoin =)

  VastaaPoista
 3. Rusketushullun serkun ensimmäiset kokemukset tältä keväältä, kolme solarium-käyntiä ja kaksi auringonottopäivää ihan Suomessa ja väriä on pinnassa yhtä paljon kuin viikon rannalla makoilun jälkeen. Kasvoihinkin on tullut niin paljon väriä että ihmetyttää, esim. kahden viikon Meksikon matkan jäljiltäkin naama oli hyvin vaalea muuhun ihoon verrattuna, eli jotain apua noista on (:

  VastaaPoista
 4. Mä oon kokeillu noita monta kertaa ja mun mielestä niistä ei oo MITÄÄN hyötyä. En tosin tiedä toimiiko sitten muilla paremmin :)
  -Sanna-

  VastaaPoista
 5. Anonyymi "rusketushullu" serkku: Kiva kuulla, että saattaisivat tepsiäkkin. Minulla ei oikein aurinko ota kasvoihin, mutta jospa siihenkin tulisi nyt muutosta =)
  Anonyymi Sanna: Luulen, että se on aika yksilöllistä mikä tepsii kenellekkin, toivotaan että nämä tepsivät minulle ;)

  VastaaPoista
 6. täällä yksi himoauringonpalvoja aloitti samaisen kuurin n. 3 viikkoa sitten...tiedä häntä nopeuttaako rusketuksen saantia...rusketun kyllä muutoinkin tosi nopsaan :)Solariumia ja itseruskettavia en käytä...AURINKO ainoa oikea rusketusmuoto ;)...minun mielestäni.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails