sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Jakku katsaus

Kerroinkin teille aikaisemmin täällä,  että tilasin Hennesiltä raidallisen bleiserin. Ennestään kaapissa roikkuu tämä raitajakku. Vaikka täällä ei ihan vielä tarkene ulkona pelkällä bleiserillä niin katsastin vähän jo valmiiksi jakku tilannettani. Pitokelpoisia löytyi kolme kappaletta. Musta, valkoinen  ja tuo uusi raidallinen.


Kaikki jakut H&M

Valkoinen jakku voisi ehkä olla hieman ryhdikkäämpi, mutta tällä nyt mennään. 


Hieman tekisi mieli sellaista ryhdikästä nudensävyistä jakkua sekä sellaista oikein räväkänväristä. Toisekseen noiden perusväristen jakkujen alle voi helposti lisätä eri värisiä toppeja ja sillä saa ilmettä helposti muutettua. Tyydyn siis tällä erää ehkä nyt näihin ja harkitsen vielä joidenkin kivanväristen pöksyjen ostoa. Punaiset kaapista jo löytyy, mutta jotkut pastellinsävyiset olisi kiva =)

Auts, miten huonoja kuviakin....4 kommenttia:

 1. Kannatan värikkäiden housujen ostoa ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan myös pastelliväristen housujen hankintaa. Laita kuvaa sitten tänne asuista. Itse mietin noita värikkäitä housuja myös mutten osaa yhdistää niitä oikeisiin yläosiin. Vatsa pitää kuitenkin peittää ja kaikki yläosat tuntuu olevan makkarankuoria tai liian lyhyitä.

   Poista
  2. Mintun vihreät pöksyt voisi kyllä olla kivat, mistähän sellaiset mahtaisi löytää?

   Poista
 2. Tuo raitableiseri oli aika kiva kun sitä kokeilin. Multakin puuttuu vielä värikkäät housut ja, just mintut yksilöt kiinnostaisivat kun punaisia ja pinkkejä tuntuu olevan jo aika monella!

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails